Haberler

Binance, 676 Milyon Dolar Değerinde BNB Yakarak Dikkatleri Üzerine Çekti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsaları arasında lider konumda olan Binance, 2.02 milyon BNB (676 milyon dolar) değerinde bir yakım işlemi gerçekleştirdiğini açıkladı.

Kripto para borsaları arasında en çok işlem hacmine ve popülerliğe sahip olan Binance, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile 2.02 milyon BNB’nin (676 milyon dolar) yakıldığını belirtti. Şimdiye kadar 23. kez gerçekleştirdiği bu işlemle birlikte Binance, yükselen kripto piyasasında güçlü bir konum elde etti. Pozitif yönde ilerleyen kripto verileri, özellikle Binance ekosistemine de yansıdı. Binance son zamanlarda birçok yenilik ve etkinlikle adından söz ettirerek, kripto yatırımcılarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Binance, Piyasanın Yükselişiyle Birlikte Çalışmalarını Hızlandırdı!

Bitcoin (BTC) 15.500 dolar seviyelerinden bu yana yükselişini sürdürüyor. Piyasada birçok olumsuz gelişme yaşanmasına rağmen BTC, kripto borsalarındaki verileri de olumlu yönde etkilemeye devam ediyor. Özellikle de Binance’ın son zamanlarda hızla artan olumlu verileri bu duruma bir örnek teşkil ediyor.

Kripto para piyasalarında boğa sezonu olarak adlandırılan bu süreçte Binance da olumlu yönde etkilendi. 23. kez gerçekleştirdiği yakım işlemi ile ilgili yaptığı açıklama, kripto yatırımcılarını heyecanlandırdı. Binance, piyasadaki yükseliş trendi ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı ve güçlü konumu ile kripto para sektöründe önde gelen borsalardan biri olmaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.