Altcoin Haberleri

Chainlink Yükselişinin Arkasındaki Sebep Belli Oldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin yatırımcılarının yakından takip ettiği varlıklardan Chainlink (LINK) son 24 saatteki hızlı yükselişi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. CoinGecko verilerine göre LINK coin fiyatında 8.7 dolarlı seviyeler fiyatlandı. Altcoin piyasasında parabolik yükselişle dikkat çeken LINK coin fiyatındaki yükselişin arkasındaki sebepler merak edildi. Uzmanlar, LINK coin grafiğini ve basına yansıyan bazı gelişmeleri değerlendirdi.

LINK Fiyatındaki Hızlı Yükseliş Sevindirdi

Chainlink Link

Bir süredir konsolide olan LINK coin, son 24 saatte ortaya koyduğu yükseliş ivmesiyle yatırımcısının yüzünü güldürdü. Gün içinde 8.7 dolarlı fiyat seviyelerine kadar ulaşan LINK coin piyasa değeri 4.23 milyar dolara çıktı. En değerli 23. kripto para birimi olarak yatırımcıların dikkatini çeken LINK coin grafiğinde ise deneyimli analistlerin yorumları merak edildi.

Anonim kripto para analistlerine göre LINK coin fiyatında ciddi bir yükseliş hareketi takip edildi. Daha önce ciddi satış baskısı ile gerileyen LINK coinde yükseliş trendini tetikleyen sinyaller görüldü. Analistlere göre hareketli ortalama (MA) göstergesi destekleyici seviyede kalan LINK coin fiyatının bu seviyelerde kalıcı olup olmayacağı merak konusu oldu.

LINK Fiyatı Yükselişe Devam Edecek Mi?

LINK boğaları tarafından desteklenen altcoinde üst Bolinger bandı 8.48 doları işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi RSI puanı 55.00 endeksine ulaştığı için bir miktar hız kesen LINK coin, analistlere göre boğalardan destek alırsa daha yüksek seviyelere çıkabilir. Haber kaynağı analist görüşleridir. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.