Altcoin Haberleri

Solana Telefonuna Helium’dan Destek Geldi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği blockchain projelerinden Solana, yakın gelecekte kendi telefon markasını üretecek. ABD’de satılması planlanan Saga isimli Solana telefonları için ortaklık anlaşmaları dikkat çekiyor. Son olarak Helium kripto para projesinden Solana telefonlarına destek geldi. Kullanıcılar bu telefonun kullanıcıları Helium Mobile uygulamasında 30 gün ücretsiz üyelik kazanacaklar.

Helium Mobil Hizmetleri Dikkat Çekiyor

Helium Mobil Hizmetleri Dikkat Cekiyor

Kripto para platformları, gerçek dünyaya entegre olmak adına çeşitli projelerle gündeme geliyor. Web2 platformlarından Web3 alanına geçişi kolaylaştırmak isteyen şirketler, bu alanda yoğun çalışmalar yürütüyor. NFT sektöründe fiziksel nesnelerin dijitalleşmesine odaklanan Helium projesi, özellikle kablolu internet veya mobil veri hizmetlerine alternatifler sunuyor. Helium mobil hizmetleri şimdi de Solana blok zinciri ağının telefonunda kullanım avantajları sunacak.

Solana Telefonu İçin Geri Sayım Başladı

Saga isimli telefon markası ile sektöre hızlı bir giriş yapmak isteyen Solana, son hazırlıklara başladı. Tamamen merkeziyetsiz ve izlenemez bir cep telefonu üretmek için harekete geçen ekip önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde yeni telefonları piyasaya sürecek. Helium ile Solana arasındaki ortaklık haberi bu kapsamda kripto para basınında geniş yankı buldu.

Helium Mobil uygulamasına 30 günlük ücretsiz erişim imkanı veren Solana cep telefonları hakkında uzmanlar şu görüşleri paylaştı: “Dünyanın ilk kripto taşıyıcısını piyasaya sürmeye hazırlanırken, ortaklığımız ABD’deki Saga kullanıcılarına düşük maliyetli, güvenilir ve merkezi olmayan 5G kapsamı sağlamaya yardımcı olacak.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.