Bitcoin Haberleri

Chiliz’de (CHZ) Yükseliş Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Chiliz (CHZ), ara düzeltme sonrasında yatırımcılarını sevindirmeye devam ediyor. 2024 Dünya Kupası’nın coşkusuyla birlikte ön plana çıkan Chiliz, son zamanlarda olumlu bir ivme yakaladı. Teknik kırılma sonucu yaşanan düzeltmenin ardından yükseliş trendine geri dönen popüler coin, hem Bitcoin’in etkili performansı hem de Dünya Kupası heyecanıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Spor token’ı, gelecek aylarda önemli bir rol oynamaya aday görünüyor.

Yakın Zamanda Büyük Bir Hareketlilik Bekleniyor!

Dört yılda bir düzenlenen Dünya Kupası’na sayılı günler kala, spor tutkunları başta olmak üzere geniş bir kitleyi heyecanlandıran bu etkinliğin kripto endüstrisine de olumlu yansımaları olması bekleniyor. Spor kavramıyla özdeşleşen ilk kripto para birimi CHZ, bu süreçte adından sıkça söz ettirecektir. Şimdiden yüksek beklentiler yaratan CHZ için hangi seviyelerin takip edilmesi gerektiği büyük önem taşıyor.

Chiliz’de (Chz) Yükseliş Devam Ediyor!

Haberin yazımı sırasında 0,11399 dolardan işlem gören CHZ, Dünya Kupası etkisi ve Bitcoin’in yükselişiyle daha üst seviyelere doğru ilerlemeyi hedefliyor. Bu senaryoda direnç seviyeleri olarak sırasıyla 0,11625 – 0,12878 – 0,14305 ve 0,15484 dolar takip edilmelidir. Ancak, Bitcoin’in ivme kaybetmesi veya temel analizin beklentilerin aksine gelişmesi durumunda satıcıların etkisi artabilir. Bu durumda ise sırasıyla 0,09799 – 0,08564 – 0,07490 ve 0,055 dolar seviyelerine doğru düşüşler yaşanabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.