HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Bitcoin, Ethereum ve Altcoinlerde Son Durum Ne? Artış Sürecek Mİ?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşler ve artışlar devam ederken Bitcoin ve altcoinler, daha fazla kazanç için mücadele veriyor. Öyle ki, birkaç hafta sonra Bitcoin 39.000 dolar bayrağını geri almayı başardı.

Lider kripto Bitcoin’deki artışın bir sonucu olarak birçok altcoin fiyatlarının yükseldiğini gördü. İşte kripto para piyasasında son durum;

Bitcoin Konsolide Oluyor!

Piyasa değeri açısından dünyanın en değerli kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), zorlu bir aşamadan geçti ve bunun sonucunda önemli kayıplar yaşadı.

Öyle ki, lider kripto para birimi, Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana değerinin %50 altında bulunuyor.

Bu fiyat düşüşlerinden sonra, Bitcoin, daha önceki seviyeleri geri kazanmak için mücadele ediyor. Önceki gün, Bitcoin yeni bir ralli başlattı ve 39.000 dolarlık seviyeyi geri aldı.

Bitcoin
Bitcoin

BTC fiyatı, kısa bir süre 39.000 doların üzerine çıktıktan sonra tekrar düşmeye başladı ve şu anda konsolide olduğu görülüyor.

CoinMarketCap verilerine göre, amiral gemi Bitcoin (BTC) şu anda önceki 24 saate göre yüzde 0,21 düşüşle 38,330 dolardan işlem görüyor.

Altcoinlerde Son Durum

Bitcoin fiyatındaki bu dalgalanmalar, kripto para birimlerinin fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Öyle ki BTC değer kazandığında piyasa bir bütün olarak yükselmeye başlar, ancak BTC değer kaybettiğinde piyasa bir bütün olarak düşmeye başlar.

Dün gece Bitcoin’de yaşanan düşüşün bir sonucu olarak bazı altcoinler rotasını tersine çevirerek düşmeye başladı.

 

Kripto Para Birimleri
Kripto Para Birimleri

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH), son günlerde istikrarlı bir şekilde artıyor. Bitcoin’deki kazanç sonucunda popüler altcoin 2.800 doların üzerine çıktı.

ETH son 24 saatte yüzde 0,44 artarak 2.754 dolardan işlem görüyor.

Binance Coin (BNB), Bitcoin ile birlikte değeri düşen kripto para birimlerinden biridir. BNB, son 24 saatte yüzde 0,22 düşüşle 381 dolarda değişmeden kaldı.

Ayrıca, Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Ripple (XRP) son 24 saatte artarken, sırasıyla yüzde 2,21, yüzde 3,05 ve yüzde 0,32 oranında arttı.

Terra (LUNA), ilk on kripto para birimi arasında son 24 saatte en çok düşen altcoin oldu. LUNA, son 24 saatte yaklaşık %4 düştükten sonra şu anda 51.81 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.