HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin Toparlanmaya Çalışıyor: BTC Fiyat Tahminlerinde Pozitif Sinyaller!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, son bir yıldaki en güçlü 3 düşüşünden birini yaşadı.

Bitcoin, 56.000 dolarlık seviyeden yaklaşık 14.000 dolara yakın kayıpla adeta çakıldı. Yazının kaleme alındığı sırada Bitcoin 48.000 dolara kadar yükselirken, Ethereum 4.000 dolarlık seviyeyi geri almayı başardı.

Bitcoin’den Serbest Düşüş

Lider kripto para birimi Bitcoin, son bir yıldaki en güçlü düşüşlerinden birini yaşadı.  Bitcoin, 2021 yılında üçüncü en sert düşüşü kaydetti. Lider 42.000 dolarlık dip fiyat ile işlem görürken kullanıcılar için yeterli likidite sağlayamayan borsalarda daha düşük seviyeleri gördü.

Btcusdt
Btcusdt

Dev kripto para borsası Huobi’de Bitcoin fiyatı 28.000 dolarlık noktayı gördü. Güçlü düşüşün arkasındaki neden ise %15’lik düzeltmeden sonra bile yüksek oranda kaldıraçlı olmaya devam eden pazarın geniş çapta aşırı ısınmasıydı. Yüksek kaldıraçlı çok sayıda long ve short pozisyon nedeniyle artan oynaklık birkaç saat içerisinde piyasadaki çoğu pozisyonu sildi.

Liderin yaşadığı bu sert düşüş birçok altcoin’i de etkiledi. Hacmi bakımından en büyük altcoin Ethereum, an itibarıyla kritik bir seviyeye yükselirken artış sinyalleri gelmeye başladı. Genel piyasada %20’lere varan kan kaybı, mevcut durumda tek hanelere geçme adına mücadelesini sürdürüyor.

BTC Fiyat Tahminlerinde Pozitif Sinyaller

Kripto para piyasalarındaki belirsizliğin yanı sıra popüler kripto analist PlanB, 100.000 doları aşan Bitcoin fiyat tahmininin geçerli olduğunu yineledi. Stock to Flow modelinin yaratıcısı PlanB, geçtiğimiz ay kaydedilen ıskaya rağmen modelin çalıştığını ve 100.000 dolarlık hedefin mevcut senaryo olduğunu belirtti. Son olarak ise piyasadaki oynaklık hala yüksek seviyelerde ve Bitcoin, 50.000 dolara tırmanmak adına girişimlerini sürdürüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.