Altcoin HaberleriHaberler

CITY Token’in Yükselişine Ronaldo Darbesi! CITY Token Alınır Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CITY token, Ronaldo’nun Manchester United’a transferinin doğrulamasının akabinde %15’in üstünde düşüş kaydederek ciddi bir gerileme yaşadı.

Transfer dünyası, uzun zamandır bu kadar önemli gelişmelerle dolu bir süreci geçirmiyordu. En fazlaca karşılaştırılan süper yıldız futbolcular Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo bu zamanda geçirme olurken fan token fiyatlarında büyük oynaklık görüldü.

CITY Token Yükselişine Ronaldo Darbesi!

Manchester City Token, gündeme bomba gibi düşen Ronaldo transferi söylentileriyle uçuşa geçmişti. Ancak yıldız futbolcunun Manchester United ile anlaştığı medyaya yansıyınca düşüş kaçınılmaz oldu ve tüm kazançlar silindi. City token, Ronaldo’nun Manchester United’a transferinin doğrulamasının akabinde %15’in üstünde düşüş kaydetti.

Taraftar token tutarları, kulüpte yaşanmış olan gelişmeler sonucunda ani tepkiler verebiliyor. Şampiyonluklar, geçirme haberleri ve öteki mühim gelişmeler fan token fiyatlarında ciddi bir etkiye sahip. CITY token, düşüş trendinde olması ile alım fırsatı olarak yatırımcıların tercihine sunulabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Fenerbahçe Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Dünyaca meşhur bir futbol kulübü olan Manchester City, teknik direktörü Pep Guardiola önderliğinde hem ligde hem de kupalarda şampiyonluğa oynayan ekip olacaktır. Bu bağlamda yandaş ateşinin yüksek olduğu bir CITY topluluğu, fan token fiyatlarında oynaklık göstergesidir. Yatırımcılar, kendi araştırmalarını yapmalarının peşinden riskleri göz önünde bulundurup yatırım sonucu almalıdır.

Taraftar Token-Coinnewstr
Taraftar Token-Coinnewstr

Chiliz Borsasındaki Fan Token’larda Son Durum

Dünya genelinde futbol liglerinin başlaması ile heyecanlı maraton geri döndü. Hareketli geçen yaz geçirme süreci, taraftarların fan token’lara büyük ilgi göstermesine yol açtı. Özellikle PSG Coin, Messi’nin imzası ile mühim derecede kazançlar elde etti. Bunun yanı sıra tarihin en unutulmaz “eve geri dönüş” hikayelerinden kabul edilen Ronaldo’nun yuvaya dönüşü büyük ilgi görmüş oldu.

Cristiano Ronaldo iddiası bile CITY Token fiyatını %20’nin üstünde artırmaya yetti. Henüz fan token’ı olmayan Manchester United’a sürpriz şekilde transfer olan Ronaldo, son yıllarda istediği başarıları elde edemeyen eski kulübüne ilgi patladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.