HaberlerBlockchain Haberleri

Saddle Finance ve Rari Capital’e Saldırı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Saddle Finance ve Rari Capital’e saldırı Merkeziyetsiz  bir borsa olan Saddle Finance saldırıya uğradı ve 10 milyon dolarlık bir kayıpla sonuçlandı. Saldırgan, başlangıçta akıllı sözleşme denetim şirketi BlockSec tarafından ortaya çıkarılan saldırıda 3.540 ETH aldı. BlockSec, The Block’a yaptığı açıklamada, saldırganlar tarafından çalınan 13,8 milyon dolardan 3,8 milyon dolarını geri alabildiğini söyledi. Saddle ekibi, saldırıyı araştırdığını belirtti.

Rari Capital 80 Milyon Dolar Kaybetti

Bir DeFi platformu olan Rari Capital, 80 milyon dolara saldırıya uğradı. Akıllı sözleşme denetim şirketi BlockSec, çeşitli kredi havuzlarında gerçekleşen saldırıyı da ortaya çıkardı. İşletmeye göre saldırı, protokolün akıllı sözleşmesindeki yeniden giriş güvenlik açığından yararlanılarak gerçekleştirildi.

Merkezi olmayan bir stablecoin işleten bir firma olan Fei Protocol, fonun kaybedenlerinden biriydi. Protokol olayı kabul etti ve saldırgana çalınan varlıklar karşılığında 10 milyon dolar ödül teklif etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.