HaberlerEthereum Haberleri

CNBC Analisti, Merge Yükseltmesinin Riskleri Konusunda Uyarıyor!

Yatırımcılar, CNBC analisti Brian Kelly tarafından yaklaşan bir Merge güncellemesinin olası tehlikeleri konusunda önceden uyarıldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CNBC Analisti, Merge yükseltmesinin riskleri konusunda uyarıyor. Yatırımcılar, CNBC analisti Brian Kelly tarafından yaklaşan bir Merge güncellemesinin olası tehlikeleri konusunda önceden uyarıldı.

Kripto para yatırım şirketi BKCM’nin CEO’su Kelly, Ethereum Merge’e yönelik beklentilerden bahsetti.

CNBC Analisti Bir Uyarı Verdi

Fast Money’nin yakın tarihli bir bölümünde Kelly, varlığın enflasyon mekanizması nedeniyle Ethereum yatırımcılarının bekledikleri türden büyük kârları gerçekleştiremeyebilecekleri konusunda uyardı.

Bence bu muhtemelen bir “sell the news”. Çünkü genellikle kriptoda bunu yapmak istersiniz. Herkes bu merge için ETH satın alıyor ve bir getiri elde edebileceklerini düşünüyor.

Bilin diye söylüyorum bu gerçek bir getiri değil. Enflasyon ödüllerini geri alıyorsunuz. Bu gerçek bir getiri değil

“Sell the news” Piyasaları etkileyebilecek bir duyuru öncesinde bir söylenti üzerine pozisyon açarak,ve piyasa dalgalanmalarından kar elde edebileceği anlamına geliyor. Haberle birlikte tüccarlar pozisyonlarını büyük bir kârla kapatıyor.

Kelly ve Merge, yatırımcı sevincinin kaçınılmaz bir sonucu olarak önemli satışların potansiyel olarak gerçekleşebileceği konusunda uyardı.

Muhtemelen merge ile birlikte “sell the news” için daha yüksel bir potansiyel söz konusu.

Teknik bir arıza da yaşanabilir. Ethereum tekrar bölünecek olursa uygulamaların ne olacağına dair soru işaretleri de var.

Bir zincir çatalınız olabilir, bir değil iki veya üç farklı Ethereum olabilir. Böyle olduğunda DApp’in durumu ne olacak.

Bence Ethereum Merge’ünde insanların beklediğinden daha fazla risk söz konusu

CoinMarketCap’ten alınan bilgilere göre Ethereum’un yazının yazıldığı tarihteki fiyatı 1.551 dolar seviyesinde.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.