Haberler

Coinbase 1 Milyar Dolarlık Tahvilin Geri Alınacağını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, geri alım programıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, şirketin ikinci çeyrekte güçlü bir performans sergilediğini ve 1 milyar dolarlık tahvilin bir kısmını geri alacağını duyurdu.

Geri alım için iki seçenek sunulurken, 150 milyon dolarlık geri alım hedeflendi. Coinbase, 2031 yılında vadesi dolacak olan 1 milyar dolarlık tahvilin 150 milyon dolara kadar olan kısmını geri almayı planlıyor. Geri alım programına katılan ve tahvillerini 18 Ağustos’tan önce satan yatırımcılara, her 1.000 dolar nominal değer için 645 dolar ödeme yapılacak. Bu miktarın içerisine özel bir erken ihale primi olarak 30 dolar da dahil edilecektir.

Coinbase 1 Milyar Dolarlık Tahvilin Geri Alınacağını Duyurdu! 3

18 Ağustos ile 1 Eylül arasında satış yapan yatırımcılara, her 1.000 dolar için 615 dolar ödeme yapılacak. Bahsedilen tahvillerin fiyatı 1.000 dolar olarak belirlendiğinde, tekliflerin primli olduğu görüldü. Coinbase’in geliri, ikinci çeyrekte tahminleri aşarak 708 milyon dolar oldu. Şirketin düzeltilmiş kazancı ise hisse başına 0,42 dolar olarak kaydedildi.

Bitcoin fiyatının yılın en yüksek seviyelerine yakın olması, geri alım teklifine katkı sağlayacağı ifade edildi. 2031 yılında vadesi dolacak tahviller, şirketin üç ödenmemiş borcundan birini oluşturuyor. Ayrıca, 2026 ve 2028 yıllarında vadesi dolacak ve toplam değeri 1 milyar doları aşan iki tahvili daha mevcut. Coinbase, geri alım sürecini yönetmek için Citigroup Global Markets ile anlaşma sağladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.