HaberlerAltcoin Haberleri

Solana’da (SOL) Risk Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanlarda birkaç kez önemli bir fiyat noktasına dokunan Solana (SOL), yukarı yönde tepki verse de risk devam ediyor.

Yaklaşık 10 gündür düşen trendi zorlayan SOL, kırılmayı gerçekleştirmiş olsa da, beklenen sonucu henüz vermedi. Ana kripto para birimi, minör trendin kırılmasıyla birlikte yukarı yönde tepki aldı, ancak direnç seviyesine henüz ulaşamadan geri çekildi. Hatta iki kez 22,28 dolar seviyesine kadar düştü. Grafiklere geniş bir zaman diliminde bakıldığında, bu seviyenin SOL için kritik bir öneme sahip olduğu görülüyor. SOL’deki alıcılar, destek bandının alt noktasında neredeyse fiyatı bekliyor gibi görünüyor. Peki SOL için hangi noktalar takip edilmeli?

Solana (SOL) Teknik Analiz

Popüler bir kripto para birimi olan SOL, son zamanlarda değer kaybetmeye devam ediyor. Fiyatı 25,59 dolardan bu yana düşmekte olan SOL, şu anda 22,28 dolar destek seviyesinden güç almaya çalışıyor. Son 10 gündür düşüş trendi içinde olan SOL, birkaç kez kırılmaya çalışsa da yatırımcılarına henüz sevinç veremedi.

Teknik analizlere göre SOL’un fiyatı 23,80 dolara kadar yükseldi, ancak direnç seviyesine ulaşamadan tekrar düşmeye başladı. SOL yatırımcıları için olumlu beklentilerin devam edebilmesi için fiyatın 24,01 doların üzerinde kalıcı olması gerekiyor gibi görünüyor. Yüksek hacimli hareketlerle birlikte SOL’un fiyatı sırasıyla 25,59 – 27,15 ve 29,13 dolar seviyelerine kadar yükselebilir. Ancak 22,28 dolar destek seviyesinin kaybedilmesi durumunda, fiyatın 20,49 ve 19,33 dolar seviyelerine düşme olasılığı güçlenecektir.

Ekran Resmi 2023 08 08 10.55.19

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.