Altcoin HaberleriHaberler

Fenerbahçe Token’dan Sosyal Medya Atağı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz aylarda piyasa sürülen Fenerbahçe Token (FB), kulübün önemli bir getiri kaynağı haline geldi.  FB token’e olan ilgiden dolayı memnun olan Fenerbahçe, projenin resmi sosyal medya hesaplarını aktif hale getirdi. Bugün yapılan açıklamaya göre FB Token sosyal medya hesaplarının aktifleştirilmesi FB token topluluğun büyümesine de katkıda bulanacaktır.

FB Token Sosyal Medya Hesapları

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre artık Fenerbahçe token gelişmeleri @fbtokenofficial hesabından paylaşılacak. Türkiye’nin en büyük taraftar topluluğuna sahip Fenerbahçe fan token, uzun yıllara yayılan arzı ve token yakma etkinliklerinin orta ve uzun solukta yatırımcılara önemli kazançlar elde etme ihtimali bulunuyor.

Telegram, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube ve Linkedin platformlarının tamamında Fenerbahçe Token bugün itibariyle erişilebilir durumdadır.

Fenerbahçe Token Fiyat

Maksimum arz mevzusu FB Token için fazlaca tartışılan bir detay oldu. Ancak 190 milyon 700 bin rakamını bu kadar abartmamak gerekiyor. Çünkü maksimum arzın en fena senaryoda bu seviyeye gelmesi on seneler alacak. Yani uzunca bir süre FB Token arzı öteki rakiplerine yakın duracak ve fiyatlamayı da bu durum etkileyecek.

Dolaşımda bulunan arz şimdilik yalnız 2,18 milyon şu demek oluyor ki güncel FB Token piyasa değeri 15,78 milyon dolar peki bu ne zaman değişecek? Elbette önümüzdeki Mayıs ayıyla birlikte kilitli olan 20 milyon token satılmaya başlandığında dolaşım arzı genişleyecek. Ancak bu arz aylara bölünerek piyasaya sürüleceği için fazlaca ciddi fiyat düşüşlerini tetiklemesi beklenmiyor. Bunun üzerine Fenerbahçe, ligde ve Avrupa’da güzel sonuçlar alması fiyatlara ciddi yansımalar yapacaktır.

ATH noktası 10,7 dolar olan FB Token şimdilik 7 dolar civarında alıcı buluyor. Yaklaşık 1 aydır da fiyat durağan(durgun) seyrediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.