HaberlerBitcoin Haberleri

Coinbase CEO’su Brian Armstrong’dan Elon Musk’a Destek!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük borsalarından biri olan Coinbase'in CEO'su Brian Armstrong, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasına ilk övgüde bulunanlardan biri durumunda. Armstrong, Twitter'ın "tehlikeli bir yolda" olduğunu belirterek, gelişmeyi "ifade özgürlüğü için yeni bir kazanım" olarak nitelendirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğu, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasını desteklemeye devam ediyor. Son olarak, Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Jack Dorsey’in “güvendiğim tek seçenek” olarak tanımladığı Elon Musk’a destek verdi.

Coinbase Ceo’su Armstrong’dan Elon Musk’a Destek!
Coinbase Ceo’su Armstrong’dan Elon Musk’a Destek!

“Twitter tehlikeli bir yolda gidiyordu”

Armstrong, Twitter hesabından Twitter’ın tamamen el değiştirmesini değerlendirmek için şu ifadeleri kullandı:

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması ifade özgürlüğü için önemli bir zafer ve kesinlikle dünyanın gidişatını çoğu insanın düşündüğünden daha hızlı değiştirecek.” Sansür söz konusu olduğunda ana akım medyanın üzerinde olan Twitter çok tehlikeli bir yola girdi. Bu çok büyük bir iş ve çoğu insanın anlayamadığı bir şeyi üstlendiği için Elon’u alkışlıyorum. Bundan sonra, Twitter’ın merkezi olmayan bir protokol haline gelmesini umuyorum. Ekonomik ve politik özgürlük de dahil olmak üzere herhangi bir özgürlük için savaşmaya değer. Özgürlük için savaşan daha fazla işletmeye ihtiyaç var.

Senatör Elizabeth Warren Eleştirmişti
Senatör Elizabeth Warren Eleştirmişti

Senatör Elizabeth Warren Eleştirmişti

Musk’ın 44 milyar dolarlık teklifi onaylandıktan sonra, ABD’deki politikacılar ve iş dünyası liderleri çeşitli şekillerde tepki gösterdi. Kripto para topluluğu eylemi alkışlarken, kripto karşıtı Senatör Elizabeth Warren, “Çok tehlikeli” tweetini attı ve Musk’ın twitter‘da tek güç olmasını eleştirmişti.

Yetkililer, Twitter’ın yönetim kurulunun 180 derecelik hızlı değişimi karşısında şaşkına döndü. Elon Musk‘ın tüm şirketi satın almasına başından beri öfkeyle tepki gösteren yönetim, Pazar günü hızlı bir toplantı yaparak bu yönde iyi bir adım atacağını duyurdu.

Dün ABD finans piyasalarının düşüşüyle ​​birlikte Twitter haberlerinde 40 bin doların üzerine çıkan Bitcoin, 38 bin dolara geri düştü. En değerli kripto para birimi şu anda yaklaşık 39.000 dolar civarında bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.