HaberlerBorsa Haberleri

Coinbase, Dört ABD Eyaletinde Staking Hizmetlerini Durdurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, ABD’de stake hizmetlerini dört eyalette durdurduğunu duyurdu. Borsa, stake’in menkul kıymet olduğu iddialarını reddetti. Ancak, 6 eyalette hizmetlerin devam edeceği bildirildi.

Coinbase, yerel düzenleyicilerin yasal işlemleri nedeniyle Kaliforniya, New Jersey, Güney Carolina ve Wisconsin eyaletlerinde belirli stake hizmetlerini geçici olarak kısıtladı. Bu kısıtlamaların bir sonraki duyuruya kadar süreceği belirtildi. Haziran ayında SEC, kripto borsasına karşı kayıtsız menkul kıymetler sunduğu gerekçesiyle dava açmıştı. Bu dava sonucunda, 10 eyaletin düzenleyici kurumları da yasal işlemler başlatarak bazı hizmetlerin askıya alınmasına yol açmıştı.

Coinbase En Danger
Coinbase, Dört Abd Eyaletinde Staking Hizmetlerini Durdurdu! 3

Coinbase, Stake Hizmetlerini Durdurma Kararı Aldı!

Coinbase, yapılan açıklamada, “Staking hizmetlerimizin menkul kıymet olduğu yönündeki iddialara kesinlikle katılmıyoruz” ifadelerini kullanarak durumu açıkladı. Sadece Kaliforniya, New Jersey, Güney Carolina ve Wisconsin’da stake hizmetinin durdurulması gerektiğini belirtiyorlar. Ancak Alabama, Illinois, Kentucky, Maryland, Vermont ve Washington’da hizmetlerin devam edeceği belirtiliyor. Bu açıklama, SEC’in Coinbase’e karşı açtığı davanın ilk ön duruşmasının ardından yapıldı.

Kripto sektöründeki son ilerlemeler, Coinbase’in gücünü artırmış durumda. Hisse senetleri, XRP davasının ardından büyük bir yükseliş gösterdi. Berenberg yatırım bankası, XRP kararının Coinbase ile ilgisi olmadığını belirtti.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.