Editörden SeçmelerAltcoin HaberleriAnalizBitcoin HaberleriHaberler

Güne Damgasını Vuran 7 Altcoin Haberi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 24 saatte kripto para birimlerinin çoğunluğunda güçlü bir yükseliş yaşandı. Önceki gün 29.000 dolar seviyelerine gerileyen Bitcoin yeni günle beraber 32.000 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bitcoin’de yaşanan bu yükseliş altcoinlere de sıçramış durumda. Piyasadaki bu pozitif hava “The B Word” etkinliğinde yapılan olumlu konuşmalar olarak gösteriliyor. Bizler de güne damgasını vuran altcoin haberlerini sizler için derledik, gelin birlikte inceleyelim.

Stellar Network (XLM) yeni bir tür akıllı sözleşmeye dahil oluyor

Project Venus, tamamen yeni tür akıllı sözleşmelerle Stellar’ dApp’leri güçlendirmek için çalışıyor. Popüler altcoin Stellar mühendisleri tamamen akıllı sözleşmeleri yürütecek yeni bir yöntem önerdi. Bu yöntemde Turing Signing Servers temel alınır ve gelişmiş performansla Stellar’da merkeziyetsiz finansman güçlendirilir.

 

Thorchain Yeniden Hacklendi
Thorchain Yeniden Hacklendi

Thorchain Yeniden hacklendi

Altcoin projesi Thorchain, milyonlarca varlığı tüketen başka bir hack saldırısına mağruz kaldı. Bu ay içerisinde Thorchain’e yaklaşık 4.000 ETH’yi yok eden bir saldırı yapıldı. Thorchain Fiyatı bu saldırılar nedeniyle düşüş yaşadı.0

Jpmorgan Bitcoin Ve 3 Altcoin Projesine Yönelik Hamle
Jpmorgan Bitcoin Ve 3 Altcoin Projesine Yönelik Hamle

JPMorgan Bitcoin ve 3 Altcoin Projesine Yönelik Hamle

Amerikan yatırım bankası JPMorgan, müşterilerinin artık Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve öncü kripto para varlık yöneticisi Grayscale Investments’ın Ethereum Classic ile alım satım yapmasına olanak sağlıyor.

Elon Musk’ın, Sahip Olduğu Altcoinler
Elon Musk’ın, Sahip Olduğu Altcoinler
Elon Musk’ın, Sahip Olduğu Altcoinler

Milyarder iş adamı Elon Musk, The B Word etkinliğinde daha önce de bazlarını duyurduğu Bitcoin, Dogecoin ve Ethereum’a sahip olduğunu açıkladı. Tesla CEO’su Eon Musk ayrıca Tesla’nın yakın gelecekte kripto para ödemelerini kabul etmeye başlayabileceğini belirtti. Musk’ın The B Word Etkinliğindeki açıklamaların ardından Bitcoin ve bazı altcoin fiyatlarında yükseliş yaşadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Elon Musk, Bitcoin Satmayacağım
Fear, Kazanmak İçin Oyna Yarışmasını Başlatıyor
Fear, Kazanmak İçin Oyna Yarışmasını Başlatıyor
Fear, Kazanmak İçin Oyna Yarışmasını Başlatıyor

Altcoin projelerinden Fear, 35.000 Plays isminde bir yarışma başlatıyor. Bu yarışmada FEAR, kripto para sahiplerine FEAR tokenleri ile oynama ve kazanma şansı vermeyi planlıyor. Takım, 1.000 dolar değerinde FEAR token ödülü vermek için random olarak iki kazanan seçecek. Kullanıcıların bu yarışmaya katılması için cüzdanlarında 6 FEAR token olması şartı bulunuyor. Yeni oyunun çıkışını kutlamak için yapılacak yarışma 27 Temmuz tarihinde başlıyor. FEAR, oyunu oynayanlara ve kripto para meraklılarına benzersiz NFT’lere sahip olma fırsatı veren Blockhain tabanlı korku oyunu ve NFT projesidir. FEAR bu yarışma ile dünyanın bir numaralı Blockhain tabanlı oyunu olmayı amaçlıyor.

İnter, Socios.com Ile Ortaklık Kurdu
İnter, Socios.com Ile Ortaklık Kurdu
İnter, Socios.com ile ortaklık kurdu

İtalya takımlarından Inter Club, Blockchain tabanlı fan token lansmanını duyurdu. İnter’in fan tokenlerini Chiliz Blockchain’inde başlatmak için Socios ile anlaşma sağlandı. İnter Token fanlarına benzersiz dijital kulüp içerikleri sunacak. Ayrıca token sahipleri VİP ödülleri ve çeşitli etkinliklerden yararlanma şansına sahip olacaklar. Socios bu anlaşmayla dünyanın dört bir yanında bulunan İnter taraftarları için bir buluşma noktası haline gelmeyi düşünüyor.

Kfc Korea, Triumphx Anlaşma İmzaladı
Kfc Korea, Triumphx Anlaşma İmzaladı
KFC Korea, TriumphX Anlaşma İmzaladı

KFC Korea, altcoin projelerinden TriumphX ile anlaşma imzaladığını açıkladı. KFC, marka içeriğine Blockchain ve NFT teknolojisini eklemeyi planladığını da belirtti.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.