HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu’dan Metaverse Planı: SHIB Fiyatı Etkilenir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en büyük ikinci şaka kripto para birimi olan Shiba Inu‘dan Metaverse adımı geliyor. Dogecoin katilinin metaverse adımı SHIB fiyatını Etkiler mi?

Shiba Inu’dan Metaverse Projesi

Popüler altcoin Shiba Inu, ABD merkezli oyun geliştiricilerinden Activision’ın eski Teknoloji Başkan Yardımcısı William David Volk’u işe alındığını açıkladı. David Volk, oyun endüstrisindeki 36 yıllık tecrübesini SHIB topluluğuna taşımayı planlıyor. Başarılı geliştirici, Metaverse planına 2022 yılında başlayacak.

David Volk, Shiba Inu’nun metaverse alanına geçişine yardımcı olacak ve play to earn oyunlarının geliştirilmesini sağlaması bekleniyor. Metaverse projesi, 2022’de planlanırken SHIB ekibi tarafından şirket içerisinde inşa edilecek. Shiba Inu lideri Shytoshi Kusama, Metaverse yaklaşımlarının Facebook’tan oldukça farklı olacağını duyurdu.

Shiba Inu ekibi, şaka kripto para birimlerinden farklı olarak birçok adım atmayı başadı. Ekib metaverse evrenindeki ilklerden biri olarak şaka kripto para etiketinden kurtulmayı hedefliyor. Topluluk odaklı kripto para, ister P2E oyun ister metaverse olsun mevcut tüm trendleri takip ederek önemli bir strateji izliyor.

Metaverse Planı SHIB Fiyatını Etkiler Mi?

Shiba Inu ekibi, şaka kripto paralardan farklı olarak yeni işlevler ve hizmetler açısında büyük ilerleme kaydetti. Fakat Kasım ayının SHIB fiyatı için düşüş eğilimi ile geçiyor.. Popüler altcoin, ekim ayından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.0000884 doların %55 gerisinde alım satım işlem görüyor.

[ccpw id=”10110″]

Günlük grafik verilerinden anlaşılacağı üzere kasım ayı boyunca düşüş eğilimi kaydedildi. SHIB fiyatı şu anda günlük fiyat tablosuna azalan bir kanalda hareket ediyor. Son metaverse duyurusu, Shiba Inu’nun yaklaşık dört haftalık düşüş momentumunun ardından ralli yapmasına etki edebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.