Tüm HaberlerAltcoin Haberleri

Litecoin (LTC) Halving’i Hızla Yaklaşıyor: Son 17 Gün!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Litecoin (LTC) Halving etkinliği hızla yaklaşıyor ve fiyatı sürekli olarak düşüş eğilimi gösteriyor.

LTC’nin mevcut durumu nedir? LTC Halving etkinliğine yaklaşık 17 gün kaldı. Temel analizler doğrultusunda işlem yapan yatırımcılar, LTC’nin dalgalanmalarından endişe duyuyor gibi görünüyor. Kısa sürede 115 dolardan 93 dolara kadar gerileyen LTC, Halving etkisini kaybetmiş olabilir mi? Eğer LTC yeniden yükselişe geçecekse, hangi seviyeleri hedefleyebilir?

Lit
Litecoin (Ltc) Halving’i Hızla Yaklaşıyor: Son 17 Gün! 4

Litecoin’de (LTC) Kritik Bölgeler

LTC’nin 115 dolara ulaşmasından sonra düşüş eğilimine girdiği görülüyor. Ancak 95 dolar seviyesinden birkaç kez destek buldu. Şu anda major coin hala aynı fiyat bölgesinde tutunmaya çalışıyor. LTC’nin halving sürecine yaklaşmasıyla birlikte, fiyatının yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor.

Bu hareket sırasında sırasıyla 97,60 – 102,11 – 115,08 – 120,94 ve 129.49 dolar seviyeleri hedeflenebilir. Halving yaklaştıkça, haberlerle ilgili işlemler daha fazla oynaklık yaratabilir. Bu nedenle, satış baskısı oluşması muhtemeldir. Bu senaryoda, LTC için kritik destek bölgeleri sırasıyla 94,89 – 85,23 ve 77 dolardır. Ayrıca, yakın zamanda halving gerçekleştiren diğer kripto paraların fiyat yapıları da incelenebilir, bu da ipucu verebilir.

Ekran Resmi 2023 07 15 11.17.35

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.