Blockchain HaberleriHaberlerNFT Haberleri

Coinbase, NFT’de Beta Sürümü Başlatıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, NFT’de beta sürümü başlatıyor. Coinbase’in de uzun bir süre NFT’leri desteklemesi bekleniyordu. Tanınmış bir kripto para borsası olan Coinbase, beklendiği gibi Ethereum tabanlı NFT’leri destekleyen bir sürüm başlattı. Ayrıca, Coinbase, hiçbir pazar yeri ücreti talep etmemesi ve sosyal medya ile NFT’leri etkinleştirmesiyle diğerlerinden ayrılmaktadır.

Coinbase NFT Entegresi

Platform bir sosyal katman içeriyor ve şimdilik NFT’lerin bir cüzdanda saklanması gerekiyor. Ekim ayından bu yana Coinbase NFT platformu yeni kullanıcılar arıyor. Önümüzdeki haftalarda borsa, kayıt sırasına göre hemen hemen herkesi ekleyeceğini söylüyor. Coinbase‘de bu NFT özelliği şu anda yalnızca Ethereum tabanlı NFT’ler için kullanılabiliyor.

Coinbase, Nft'De Beta Sürümü Başlatıyor!
Coinbase, Nft’De Beta Sürümü Başlatıyor!

Coinbase ayrıca, Ethereum gaz fiyatları dışında, platformlarında ek işlem ücreti olmayacağını iddia ediyor. Coinbase, WalletConnect cüzdanının yanı sıra Coinbase Wallet ve MetaMask’ın da bu sürümle entegre olduğunu vurguluyor. Sonuç olarak, bu cüzdanlarda saklanan dijital varlıklardan yalnızca kullanıcılar sorumludur.

Ünlü NFT Koleksiyonları

Coinbase ise kullanıcıların Coinbase hesaplarını ve kredi kartlarını kullanarak NFT satın almalarını mümkün kılmayı amaçlıyor. Bu NFT entegrasyonu, kullanıcıların site içinden NFT sahiplerini keşfetmesine, yorum yapmasına ve onlarla iletişim kurmasına da olanak tanıyor. Ayrıca Coinbase, entegre kullanıcıların  NFT oluşturmasına izin vermezken yine de çok sayıda NFT projesine ev sahipliği yapmayı planlıyor.

 

Ünlü Nft Koleksiyonları
Ünlü Nft Koleksiyonları

Coinbase, NFT, Azuki, Doodles ve World of Women gibi önde gelen projeler de dahil olmak üzere bu sürecin bir parçası olarak platformunda birkaç NFT girişimini bir araya getiriyor. Öte yandan, Bored Ape Yacht Club gibi NFT sektörünün favori koleksiyonlarından bazılarının henüz platformda bulunmamasına rağmen Coinbase’in NFT portföyünü artırması bekleniyor. Ayrıca, Coinbase’in ana rakiplerinden biri olan OpenSea, daha önce Solana tabanlı NFT’lere desteğini açıklamıştı. Coinbase, gelecekte Solana‘yı NFT platformuna dahil etmeye karar verebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.