Haberler

FTX İflası Dev Kredi Şirketini Çaresiz Bıraktı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının önde gelen kredi şirketlerinden Voyager, FTX borsasının iflas açıklamasından sonra ortada kaldı. Daha önceden FTX borsasına satışı konusunda tüm anlaşmaların yapıldığı Voyager şirketi teklif sürecini yeniden başlattı. Kripto kredi şirketi Voyager’den yapılan açıklamada yeni tekliflerin değerlendirmeye alındığı ifade edildi: “Şirket, FTX Group tarafından yapılan Bölüm 11 iflas başvurusunun bir sonucu olarak stratejik seçenekleri değerlendiriyor.”

FTX Depozitosunu Bile Vermişti

Voyager

FTX borsasının iflas etmesi yapılan anlaşmaları da bozdu. Voyager’den yapılan son açıklamada “Voyager ve FTX US arasındaki anlaşmanın hükümleri artık bağlayıcı değil.” ifadeleri kullandı. Şirket buna ek olarak Alameda Research’ten 6.500 BTC ve 50.000 ETH tutarındaki kredileri geri çektiğini duyurdu. Geçtiğimiz Temmuz ayında iflas eden Voyager, kripto para basınında geniş yankı bulmuş ve başka bir kripto para şirketine satılacağı haberiyle gündeme gelmişti.

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası FTX, Voyager’in varlıklarını satın almak için düğmeye basmıştı. Alacaklıları satışı onaylamaya zorlayan FTX, sonuca çok yakından iflas etti. Voyager, iflas eden FTX ile bir bağlantısının bulunmadığını açıkladı: “Voyager’ın daha önce önerilen işlemle bağlantılı olarak FTX US’a herhangi bir varlık transfer etmediğini belirtmek önemlidir. FTX US daha önce açık artırma sürecinin bir parçası olarak beş milyon dolarlık bir iyi niyet depozitosu sunmuştur.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.