Ethereum Haberleri

Analistler en büyük altcoin için ne diyor? Ethereum’un sıradaki yönü ne taraf olacak?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa değeri bakımından Bitcoin’den (BTC) sonraki en büyük kripto para birimi konumunda olan, lider altcoin Ethereum (ETH), 15 Eylül tarihinde ağda gerçekleştirilen Merge güncellemesinden sonra düşüş eğilimine girdi. Piyasa ile birlikte hareket etmeye devam eden Ethereum, bu süreçte genel olarak Bitcoin’e paralel fiyat hareketleri ortaya koydu. Eylül ayı sonlarında yaşanan hareketliliğin ardından Ekim ayına 1.320 dolar seviyesinin hemen üzerinde giriş yapan Ethereum’u ne bekliyor, analistler Ethereum adına hangi tahminlerde bulunuyor?

ETHEREUM GİDİŞATI NE YÖNDE OLACAK?

Ethereum Gidisati Ne Yonde Olacak

Analistlere göre Ethereum fiyatında şu an için en kritik destek seviyesi 1.220 dolar olarak görülüyor. Zira Ethereum, bu bölgeyi yerel dip olarak belirledi ve Merge güncellemesi öncesinde çok ciddi artışlar kaydeden ETH, güncelleme sonrasında düşüşe geçerek, piyasada öne çıkan “Söylentiyi al, haberi sat” yaklaşımının bir örneğini daha ortaya koydu. Bu düşüş eğilimiyle birlikte daha çok destek noktaları üzerinden yapılan tahminlerde öne çıkan ETH adına analistler, henüz net bir artış sinyali olmadığını öne sürüyor.

“YÜKSELİŞ SİNYALİ YOK”

Analistlere göre boğalar, tüm hafta boyunca ETH’de 8 günlük EMA seviyesindeki destek bölgesi için mücadele verdi. Ethereum’un, Bitcoin’den farklı olarak mevcut satışların ortasındaki hacminin seyrek kaldığı görülüyor. Hacim düşüşü her ne kadar düşüş trendinin zayıflamış olabileceğine ilişkin iyimser bir veri gibi değerlendiriliyor olsa da analistler, ortada henüz net yükseliş sinyallerinin olmadığını savunuyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.