Haberler

CyberConnect (CYBER), 15 Ağustos’ta Binance’te İşlem Görmeye Başlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CyberConnect’in (CYBER), Binance’de 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15.00’te işlem görmeye başlaması planlanıyor.

Kullanıcılar, şu anda 3 milyon CYBER token için farm yapma imkanına sahip olabilir. Farm sürecine dahil olmak isteyen kullanıcılar, FDUSD ve TUSD’yi stake etmek zorundadır. Ayrıca, CyberConnect’in topluluk ödüllerinin birinci sezonu toplamda 2,4 milyon CYBER dağıtacak. Web3‘ün kimlik katmanı olmayı amaçlayan CyberConnect, dikkatleri üzerine çeken CyberAccount adlı ERC-4337 uyumlu akıllı cüzdan sistemi ile birlikte geliyor. Proje, kripto karmaşıklıklarını radikal bir soyutlama ile çözme amacını taşıyor.

CyberConnect, Web2’ye rakip olma amacıyla insanlara karmaşık bir deneyim sunarak, Web3’ü yaygınlaştırmak için çaba sarf ediyor. CyberConnect, merkezi olmayan sosyal ağ protokolü olarak Web3 platformunda öne çıkıyor.

Cyberconnect Cyber La Gi
Cyberconnect (Cyber), 15 Ağustos'ta Binance'te İşlem Görmeye Başlıyor! 3

Zincir üstü verilere baktığımızda, CyberConnect’in 1,25 milyon kullanıcıya sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca, bu proje üzerinde 16 milyondan fazla işlem gerçekleştirilmiştir. CyberConnect’te yürütülen projeler arasında Arbitrum, DyDx, Rarible, BNB Chain ve CoinMarketCap bulunmaktadır. Toplamda 2.300’den fazla doğrulanmamış hizmet alan kuruluş bulunmaktadır.

CyberConnect’in (CYBER), Binance’de Piyasaya Sürülüyor!

CyberConnect, son zamanlarda V3 yükseltmesini başarıyla gerçekleştirdi. İşte bu sırada, CyberTrek kampanyasıyla bağlantılı olarak dikkat çeken bir etkinlik düzenledi ve tam 1,8 milyon dolarlık ödül dağıttı. Bu özel kampanya, Polygon, Linea, Optimism, BNB Chain ve Arbitrum gibi altı önemli blokzincir ortaklığını içeriyordu.

Etkinlik, birçok kullanıcının akıllı kontrat cüzdanıyla tanışmasına olanak sağladı. Ayrıca, CyberConnect, Binance Labs, Multicoin ve Animoca Brands gibi üst düzey yatırımcıların desteğiyle güçlenmeye devam ediyor. Şu ana kadar, projenin toplam fonu 25 milyon doları aştı. Mayıs ayında, CyberConnect’in CYBER adlı token’ının Coinlist üzerindeki halka arzı, sadece 30 dakikada tükendi.

Bu sayede, proje CYBER başına 1,80 dolarlık bir fiyatla toplamda 5,4 milyon dolar topladı. Şu anda CyberConnect’i kullanan 50’den fazla proje bulunuyor. Bu projeler, oyunlar, sosyal medya platformları, pazar yerleri ve daha birçok farklı kullanım alanı için çeşitli imkanlar sunuyor. CyberConnect’in amiral gemisi olan Link3, aylık olarak 940 bin aktif kullanıcıya sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.