Altcoin HaberleriHaberler

CoinShares’den Şaşırtan Rapor! Altcoin’ler Mi, Bitcoin Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kurumsal varlık yöneticisi CoinShares 30 Ağustos tarihindeki Dijital Varlık Fonu Akışları raporuna göre kurumsal yatırımcılar son zamanlarda Bitcoin (BTC) yerine altcoin’leri tercih ediyor. Dolayısıyla bu durum bir altcoin sezonun başlayabileceği yorumlarının yapılmasını sağlıyor.

Altcoin Yatırımları Gittikçe Artıyor

Kurumsal varlık yöneticisi CoinShares 30 Ağustos tarihindeki Dijital Varlık Fonu Akışları Haftalık raporunda, altcoin tabanlı yatırım ürünlerine toplam 24 milyon dolarlık giriş bulunduğunu belirledi. Sermaye akışları, altcoin fonlarına girişlerin art arda ikinci hafta artışına. Ayrıca elde edilmiş verilere gore, geçtiğimiz hafta altcoin ürünlerine meydana getirilen yatırımlar 21 milyon seviyesindeydi. Dolayısıyla bir haftada %14’lük artış yaşanmış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Öte taraftan Ethereum, kurumsal yatırımcılar içinde en oldukça tercih edilen varlık ve ETH tabanlı ürünler haftalık 17,2 milyon dolarlık bir giriş kaydetti. Rapor, Ethereum ve öteki altcoin’leri takip eden ürünlerin artık sektörün yönetim altındaki toplam varlıklarının (AUM) %32’sini temsil ettiğini belirtiyor.

Coinshares
Coinshares

Buna ek olarak elde edilmiş verilere gore Cardano (ADA) tabanlı fonlara yedi gün içinde 10,1 milyon dolar giriş oldu ve bu da toplam girişin %32’sini temsil ediyor. Cardano tabanlı enstrümanlar artık kripto yatırım ürünlerinde kilitli sermayenin %0,15’ini elinde tutuyor. Cardano yatırımlarının artması, Alonzo hard fork’una bağlı bir halde gelişiyor.

Polkadot ve Solana merkezli fonlar da sırasıyla 1,5 milyon dolar ve 2,7 milyon dolar girişler görmüş oldu. Solana şimdi 16 milyon dolar ile ilgili fonlarda yönetilen varlıklar için Bitcoin Cash’i geride bırakarak AUM açısından dokuzuncu sırada içeriyor.

Bitcoin Yatırımları

Altcoin yatırımları artarken rapora gore Bitcoin yatırımlarında düşüşler görülüyor. Elde edilen verilerde, Bitcoin yatırımlarının son 16 haftanın 14’ünde düşüş kaydettiği ifade ediliyor. CoinShares, kurumsal varlık yöneticilerinin şu anda toplam 56,8 milyar dolarlık bir AUM’u temsil ettiğini tahmin ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.