Altcoin HaberleriHaberler

Conor Kenny, Ocak Ayında Yükselişe Geçmesini Beklediği 5 Altcoin’i Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının düşüş eğiliminde olmasına rağmen, analistler kripto para alanında keşfettikleri şansları açıklamaya devam ediyor.

Yatırımcılar, yaklaşık iki aydır devam eden mevcut ayı piyasasında yararlanmak için altcoinler arıyorlar. Analistler ise kendi araştırmalarına dayanarak değer kazanacağına inandıkları altcoinleri takipçileriyle tartışıyorlar. Pazarın en ünlü YouTube kanallarından birinin sunucusu Conor Kenny, Ocak ayında harika bir şans sunduğuna ve 100 kata kadar genişleme potansiyeline sahip olduğuna inandığı beş kripto para birimi sundu.

Metastrike
Metastrike

Metastrike (MTS)

Analist tarafından vurgulanan ilk kripto para birimi olan Metastrike (MTS), herhangi bir fikre dayalı olarak kendi FPS projenizi geliştirmek için bir platform olarak lanse ediliyor. Uzmana göre Metastrike rekabette bir adım önde, çünkü son çok oyunculu FPS oyunları çok çeşitli öğeler ve oyun türleri sunuyor.

Ayrıca, Metastrike’ın çeşitli platformlarda yayınlanması proje için bir bonus. Ayrıca Metastrike’ın merak uyandıran bir ekip tarafından geliştirildiği de belirtiliyor. Seedify artık yatırımcıların MTS’ye yatırım yapmasına izin veriyor.

Enjinstarter
Enjinstarter

Enjinstarter (EJS)

Enjinstarter, listedeki ikinci altcoindir (EJS). EnjinStarter, blok zinciri oyunlarına, NFT’lere ve meta veri kaynaklarına odaklanan blok zinciri odaklı bir başlangıç ​​hızlandırıcıdır. Enjin’in Jumpnet’ine dayanan platform, dijital varlıkları oyunlarına ve projelerine entegre etmek için yöntemler oluşturmak üzere yaratıcı geliştiriciler ve içerik üreticilerinden oluşan bir topluluğu bir araya getirerek Enjin ve Efinity için bir ekosistem oluşturmaya odaklandığını iddia ediyor.

Uzmana göre, EJS, ATH seviyesinden sonra önemli bir ayarlama yapmış olmasına rağmen, yine de slaydı tersine çevirme ve yeni bir ATH seviyesi belirleme yeteneğine sahip.

Cardano
Cardano

Cardano (ADA)

Cardano, Conor’un Ocak ayında (ADA) 100 kata ulaşma potansiyeline sahip olduğunu düşündüğü bir sonraki altcoin. Cardano’nun bir hisse kanıtı platformu olarak belirtilen amacı, yaratıcı yenilikçileri faydalı küresel değişiklikler yaratmaları için güçlendirmektir.

ADA, EJS gibi, ATH seviyesinin çok altındadır. Ancak Cardano ile ilgili geliştirmeler devam ediyor ve bunun yeni ATH’lerle sonuçlanabileceği belirtildi.

Sundaeswap
Sundaeswap

SundaeSwap (SUNDAE)

Bir Cardano borsası olan SundaeSwap, listedeki bir sonraki kripto para birimi girişimi gibi görünüyor. SundaeSwap, sahadaki herkes için bir jeton ve ADA değişimi sağlar. SundaeSwap platformunun kullanıcıları, DeFi avantajlarından ve ayrıca stake etme ve ödünç verme araçlarından yararlanabilir.

Uzmana göre, merkezi olmayan bir borsanın tüm araçları emrindeyken, SUNDAE önemli ölçüde yükselme potansiyeline sahip.

Nosana
Nosana

Nosana (NOS)

Nosana (NOS) , analist tarafından duyurulan son altcoindir. Nosana, topluluk üyelerinin NOS jetonları karşılığında makinelerinin CPU gücünü en sevdikleri projelere ödünç verebilecekleri bir bilgi işlem platformudur.

Analiste göre, Nosana web 3 alanında iz bırakıyor, ancak Nosana ağı, merkezi olmayan CPU tabanlı geliştirme çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı olma potansiyeline sahip.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.