HaberlerBlockchain Haberleri

Crema Finance’in Hacker’ından Fon İade Kararı!

Blockchain sektörü, varlıkları korumak için güçlü bir mekanizma olsa da, bazı projeler saldırıya uğrayabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Crema Finance’in hacker’ından fon iade kararı. Blockchain sektörü, varlıkları korumak için güçlü bir mekanizma olsa da, bazı projeler saldırıya uğrayabilir. Blockchain ve kripto para birimleri, özellikle son zamanlarda popülerliklerinin artmasıyla dolandırıcıların ve bilgisayar korsanlarının dikkatini çekmeyi başardıkları için genellikle saldırıların hedefi oluyor. Ancak bu saldırılardan birinin hedefi olan Crema Finance başarılı oldu.

Hack4 3

Hacker ve Crema Finans Anlaştı

Hackerlar hiç şüphesiz kripto para piyasasının en önemli oyuncularından biridir. Milyarlarca dolar değerindeki varlıkların korunduğu DeFi sektöründe kullanıcıların varlıkları dikkatli bir şekilde korunmalıdır. Geliştirici ekipleri, bir saldırı durumunda saldırganlarla derhal iletişime geçmelidir.

Öte yandan Crema Finance, 8,78 milyon dolar değerindeki varlıkları alan bilgisayar korsanıyla bir anlaşmaya vardığını bildirdi. Olay sonucunda likidite hizmeti vermeyi bırakmak zorunda kalan proje, kolluk kuvvetleriyle temasa geçmeden ve soruşturma başlatmadan hemen önce saldırgana cömertçe 800.000 dolar ödül teklif etti.

Saldırganın parasını izlemek için blockchain girişimi, sektördeki en iyi güvenlik şirketleriyle de ortaklık kurdu.
Geliştirme ekibi, önemli ölçüde daha yüksek bir 45,455 dolar SOL (basım zamanında yaklaşık 1,7 milyon dolar) için bilgisayar korsanıyla bir anlaşmaya varabildiklerini bildirdi.

“Beyaz şapka” hacker ile bir anlaşmaya varan Cream Finance’e göre, önümüzdeki iki gün içinde bir tazminat planı açıklanacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.