Haberler

Kripto Şirketi Celcius, Yönetim Kurulunu Değiştiriyor!

Birçok şirket ve girişim, kripto para piyasasındaki son düşüşün ardından operasyonel aksaklıklar yaşadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto Şirketi Celcius, yönetim kurulunu değiştiriyor. Birçok işletme ve girişim, kripto para piyasasındaki son düşüşün bir sonucu olarak operasyonel aksaklıklar yaşadı. Bazı işletmeler faaliyetlerini durdururken, birçoğu da iflas başvurusunda bulundu. İhraçlarının ardından, para çekme işlemleri engellenen projelerden biri olan Celsius, iflas iddialarına maruz kaldı. O zamandan sonra, Celsius borçlarını ödemeye başladı ve kısa süre önce yönetim kurulunu yeniden düzenledi.

Celsius Logo Scaled

Celsius, Yönetim Kurulunda Değişikliğe Gitti

İngiltere Hükümeti’nin yönetim ofisi Companies House tarafından yayınlanan rapora göre, kriz sonrasında toparlanmaya başlayan kripto kredi şirketi Celsius Network, iflas söylentileri sırasında yönetim kurulunu elinde tuttu. Kamuya açıklanan rapora göre David Barse ve Alan Jeffrey Carr yöetici olarak seçildiler.

Ancak, John Stephen Dubel, Laurence Anthony Tosi ve Gilbert Nathan’ın müdürlüklerinin Celsius tarafından feshedildiği de görülüyor. Öyle ki Nathan ve Dubel’in yönetici atamaları iki haftadan kısa süre önce yapılmış olsa da sözleşmeleri çoktan sona ermiş durumda.

Son olarak, yeniden yapılandırma hizmetleri şirketi Dubel & Associates’i Dubel’in kurduğunu belirtmek gerekir.
WestCap yatırım şirketinin kurucu üyelerinden biri, hem Airbnb hem de The Blackstone Group’un CEO’su olarak görev yapan Tosi yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.