Bitcoin Haberleri

Ünlü analist Bitcoin için rakam ve tarih vererek tahminini açıkladı: 63 bin doların üzerine çıkabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel finans piyasalarında olduğu gibi kripto para piyasasında da yakından takip edilen efsanevi yatırımcı Warren Buffet, daha önceki açıklamalarında yatırımcıların piyasalar karşısında nasıl davranması gerektiğine ilişkin dikkat çeken bir tüyo vermişti. Buffet söz konusu tavsiyesinde, “Başkaları açgözlü olduğunda siz korkun ve başkaları korkarken de siz açgözlü olun” sözlerini dile getirmişti. Kripto para piyasasının içerisinde bulunduğu durum ele alındığında, bazı uzman ve analistler yatırımcıların açgözlü olmalarının zamanının geldiğini düşünüyor.

ANALİST ÖNCEKİ YARILANMA DÖNEMLERİNDEN YOLA ÇIKTI

Bitcoin Yorum

Kripto para finans hizmetleri şirketi Matrixport’ta Araştırma ve Strateji Başkanı olarak görev alan Markus Thielen, Bitcoin adına kritik bir tahminde bulundu. Ünlü analist, Bitcoin’in bir sonraki blok ödülü yarılanmasının (halving) gerçekleşeceği Mart 2024 dönemine kadar 63 bin dolar seviyesinin üzerine çıkacağını iddia etti. Ünlü analist bu tahminini, Temmuz 2016 ve Nisan 2020 dönemlerinde gerçekleşen halvinglerden 15 ay önceki fiyat hareketlerinin tekrarlanma ihtimaline dayandırdı. Thielen’in de işaret ettiği gibi söz konusu dönemlerde Bitcoin yükselişe geçmiş ve 2 yıl önce bu dönemde yüzde 39’un üzerinde işlem görmüştü.

BTC MART 2024’TE 63 BİN DOLARI AŞABİLİR Mİ?

Eğer analist Thielen haklı çıkarsa ve Bitcoin önümüzdeki aydan itibaren yönünü yukarı çevirirse ve Mart 2022’de işlem gördüğü 45 bin 500 doların yüzde 39 oranda üzerine çıkarsa, Mart 2024 dönemine kadar 63 bin doların üzerine çıkabilir. Analist, bu senaryonun gerçekleşeceğine inanıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.