Altcoin Haberleri

Ekim Ayında En Çok Kazandıran Altcoinler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası yeni bir ay döngüsüne girerken yatırımcılar piyasadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Geride kalan ekim ayında yatırımcısına en çok kazandıran altcoin projeleri belli oldu. Analistler, ekim ayının geçen senelere kıyasla kripto para birimleri için epey verimli geçtiğini öne sürüyor. Yatırımcıların “Uptober” adını verdikleri ekim ayı yükselişinde bazı altcoinler ciddi anlamda prim yapmayı başardı. Geride kalan aydaki yükseliş performansı ile piyasaya damgasını vuran altcoinler arasında popüler isimler de vardı.

Dogecoin (DOGE)

Twitter Dogecoin

Kripto para dünyasında köpek temalı en büyük meme token olan Dogecoin ekim ayında en çok kazandıran altcoin olmayı başardı. Rakiplerine açık ara fark atan DOGE fiyatındaki yükselişte ünlü milyarder Elon Musk’ın Twitter’ı resmi olarak satın alması etkili oldu. Kendisini Doge Father olarak tanımlayan Musk’ın her iki projeyi entegre edeceğine olan beklentiler artınca DOGE fiyatı rokete bağladı.

Huobi Token (HT)

Huobi Manset

Ekim ayında Huobi Global kripto para borsasının yerel kripto parası Huobi Token de iyi prim yaptı. HT token sadece bir ay içinde yatırımcılarına yüzde 95 oranında kazanç sağlamasıyla dikkat çekti. TRON kurucusu Justin Sun’ın bu projeyi satın alacağı iddiaları fiyat yükselişinde etkili oldu.

Osmosis (OSMO)

Yerli kripto para yatırımcılarının pek alışkın olmadığı Osmosis (OSMO) ekim ayında ciddi oranda kazanç fırsatı sundu. Cosmos ağında kullanılan OSMO coin ekim ayında yüzde 41 oranında değer kazanarak yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.