NFT HaberleriHaberler

Facebook ve Instagram’a NFT Özelliği Geliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Facebook, Meta’yı yeniden adlandırırken, Facebook ve Instagram kullanıcıların NFT’ler oluşturmasına,, görüntülemesine ve satmasına olanak tanıyan yeni bir araç sunmaya hazırlanıyor.

Facebook ve Instagram’dan NFT Adımı

Yeniden markalaşma adına adını Meta olarak değiştiran Facebook, Instagram, kullanıcıların NFT’ler oluşturmasına, görüntülemesine ve satmasına olanak tanıyan yeni özellik ortaya çıkarma planını duyurdu.

Facebook ve Instagram, kullanıcıların NFT’lerini sosyal medya profillerinde görmelerini sağlayacak bir özelliğin yanı sıra, kullanıcılara NFT oluşturma veya yazdırma konusunda yardımcı olacak bir prototip üzerinde çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: NFT Nedir? NFT Özellikleri Nelerdir? NFT Pazaryerleri Hangileridir?

Bu yeni işlevle Meta, sanatçılara dijital yaratımlarından para kazanmalarında yardımcı olacak.

Instagram CEO’su Adam Mosseri Aralık ayında “aktif olarak NFT’leri araştırdığını” açıklamıştı. NFT alım satım özelliğinin, popüler sosyal medya platformu Instagram’da test edildiği söyleniyor.

Nft
Nft

Meta, Yeni Bir Kimlik Kazanmaya Çalışıyor

Son zamanlarda kişisel veri skandallarıyla gündeme gelen Meta,  Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarının popülaritesinin düştüğünü gördü. Meta’nın hedefleri, sanatçılara dijital ürünlerinden para kazanmalarında yardımcı olurken, CryptoPunks ve Bored Ape Yacht Club gibi üst düzey NFT koleksiyonlarının satışından da kazanç sağlamaya odaklanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.