Altcoin Haberleri

Kripto Analisti Ran Neuner’den PEPE Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son haftalarda kripto para piyasası, BTC’nin etkisiyle güçlü bir yükseliş sergilemiştir. BTC’nin 35 bin dolar seviyesine yükselmesi, altcoin’lerin de yükselmesine neden olDU. Birçok altcoin’de boğa iştahı görülmüş ve MINA, LINK ve FLOKI gibi altcoin’lerin yükselişi gündeme damga vurdu.

BTC ve kripto piyasasının bu yükselişi, olası bir düşüşün ne zaman geleceği konusunda spekülasyonlara yol açtı.. Onchain Capital kurucu ortağı ve kripto analisti Ran Neuner, kripto piyasasının şişip şişmediğini anlamanın ve BTC’deki düşüşü tahmin etmenin yolunun PEPE olduğunu belirtti.

PEPE’nin Etkisi

Kripto uzmanı Ran Neuner, BTC ve kripto piyasasının geleceği hakkında şunları söyledi: “Geri çekilmenin ne zaman geleceğini bilmek istiyorsanız, PEPE’yi izleyin. PEPE, piyasanın ne zaman aşırı ısındığını gösteren bir endekstir.”

PEPE, son zamanlarda büyük bir yükseliş yaşamıştır. 20 Ekim tarihinde 0,00000064 dolar seviyelerinde olan PEPE’nin fiyatı, 27 Ekim’de 0,00000134 dolar seviyesine yükselmiştir. PEPE’nin fiyatının zirve noktaya ulaştığı sırada, BTC tarafında bir düşüş yaşadı.

Neuner, PEPE’ye yönelen ilginin ve hacmin BTC düşüşünün bir işareti olduğuna inandı. Neuner’a göre, insanlar PEPE’ye yönelip FOMO yaşadığında, kripto piyasasında bir düzeltme gerçekleşmektedir. Bu görüşü destekleyen tek kişi de Neuner değildir. Alex RTB adlı bir fenomen, PEPE’deki yükselişi kripto düşüşünün bir argümanı olarak kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.