NFT Haberleri

Dünyaca Ünlü Markalar Bu NFT Projesini Destekliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Aralarında Starbucks, Meta, Nike gibi dünyaca ünlü şirketlerin bulunduğu pek çok firma, NFT sektörüne yatırım yapmayı sürdürüyor. FTX borsasının iflas etmesiyle birlikte derinleşen kriz ortamına rağmen bazı altcoinlerde pozitif sinyaller görülüyor. Dünyaca ünlü küresel firmalardan destek gören Polygon blockchaini büyümeye devam ediyor. Instagram’ın NFT avatarları gündem olurken bu süreçte Starbucks NFT odaklı bir sadakat ödül programı oluşturdu. Reddit şirketi NFT avatarları fikri ile beğeni toplarken Nike ise giyim NFT’leri için Polygon’u seçti. Tüm bu şirketlerin Polygon tercihinde bulunması MATIC fiyatına olumlu yansıdı.

MATIC Kripto Kışı Dinlemedi

Matic Kripto Kışı Dinlemedi

En büyük kripto para birimi Bitcoin’in son 1 ayda yüzde 20 oranında değer kaybettiği bir piyasa ortamında MATIC coin yükselişi ile dikkat çekti. Özellikle küresel markaların NFT sektörüne giriş için Polygon ağını kullanmaları MATIC coin fiyatındaki yükselişi destekledi. Polygon Studios ile CEO Ryan Wyatt, web 3 vizyonuna odaklandıklarını ve sektörde fark yaratacak çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.

Polygon’un Hızı Baş Döndürdü

Polygon ağının özellikle son aylarda hızlı bir yükselişe geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Uzmanlara göre Meta’nın Instagram’da iki milyar kullanıcı için NFT odaklı projesini Polygon ağında seçmesi bu büyümeyi tetikledi. Daha sonra Starbucks’ın ödüllü programı topluluğun beğenisini kazandı. Küresel markaların desteğini arkasına alan MATIC coin, sektördeki FTX krizine rağmen sağlam duruşunu korudu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.