Haberler

Tecrübeli Analistin Bitcoin’de 12 Bin Dolar Tahmini Korkuttu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki konsolidasyon süreci devam ederken, analistler piyasanın geleceği hakkında çarpıcı yorumlar yapmaya devam ediyor. Youtube kanalından yeni bir video paylaşan Cheds isimli anonim kripto para analisti, Bitcoin (BTC) ve bazı altcoinlerdeki düşüş beklentisini açıkladı. Usta analist, ayı piyasasında BTC için vermiş olduğu 12 bin dolarlı hedef seviyesine çok yaklaştıklarını dile getirdi: “Altı ya da yedi aydır bahsettiğim senaryo gerçekten gerçekleşiyor olabilir… Benim düşüncem, yaklaşık 12.000 dolarda iyi bir destek temelimiz olduğuydu… 2019’un ortasında ve bir yıl sonra, [Bitcoin] reddedildi ve bu tabanın üzerine çıktı. Bu gerçekten destek olmalı.”

SOL ve GALA Coinde Düzeltme Beklentisi

Solana 1

Tecrübeli kripto para analistinin paylaştığı video, altcoin yatırımcıları tarafından da yakından takip edildi. Ünlü analist Cheds’e göre Solana ağının yerel kripto para birimi SOL coin fiyatında boğa tuzağı görülebilir. SOL coin fiyatının 15 dolara çıkması halinde short pozisyon açacağını ifade eden analist, mevcut seviyeden yüzde 75 oranında kayıp bekliyor: “Temel olarak desteği kırıyoruz. Sanırım bir sonraki destek 3-4 dolar civarında… Bunun daha çok yolu var.”

Anonim kripto para analisti Cheds, son olarak yakından takip ettiği Gala projesi hakkında açıklama yaptı. GALA coine yatırım yapanlara uyarılarda bulunan analist, ciddi bir düşüş eğiliminden bahsetti: “GALA tutmanız gereken bir coin değil. Yavaş yavaş sıfıra giden bir grafiği var.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.