Analiz

Shiba Inu (SHIB) Fiyat Analizi: Yeni Bir Ralli Mi Geliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Kripto para piyasası lider Bitcoin’in yükselişi ile birlikte kısmen yeşile büründü. Dogecoin’den sonra en popüler ikinci şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), 0.000025 dolarlık destek bölgesini koruyarak yükseliş eğilimini devam etti. Uzman analistlerin görüşlerine göre SHIB, artış trendini koruyor. Dogecoin katili olarak da anılan SHIB, balinaların yoğun ilgisiyle birlikte yukarı yönlü hareketini sürdürüyor.

Shiba Inu Fiyat Analizi

Shiba Inu 4 saatlik grafik verilerinde konsolidasyon aşamasının sürdüğü ve yükseliş girişimlerinin potansiyel barındırdığı kaydedildi. Shiba Inu 16 günlük süreçte inanılmaz performans sergiledi. Eylül ayı sonunda 0.000007 dolar seviyelerinde birkaç günlük konsolidasyonun akabinde 4 Ekim’de güçlü bir ralli başlamıştı.

SHIB/USD güçlü momentumun piyasaya hakim olamsıyla 0.000035 dolar ile zirve yapmış oldu. Yükselişin devamında %40’lık bir düzeltme geldi ve destek bölgeleri kontrol edildi. Yükseliş momentumunu devam ettiren SHIB, düşüşün peşinden hızlıca toparlanıp 0.000032 dolarlık bölge testi denense de  bu bölgede reddedildi.

Shibgrafi̇k
Shibgrafi̇k

Sonuç olarak SHIB, geri çekilme esnasında 0.000025 dolar seviyelerinde destek buldu ve yükseliş eğilimini koruyor. Bu nedenle düşüş momentumunun son ermesi ile yukarı yönlü hareketin başlaması umut ediliyor.

[ccpw id=”10110″]

Shiba Inu, son 24 saat içerisinde 0.000025 dolarlık destek seviyesini korumayı başardı. 0.0000243 dolar ile 0.00002747 dolar içinde konsolidasyon aşamasına giren SHIB düşük volatilite ile seyrini sürdürüyor. Coinmarketcap verilerine göre Shiba Inu 10 milyar dolar piyasa kıymeti 21. sırada yer ediniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.