Haberler

Dev Kripto Balinasının Cüzdanında Hangi Coinler Öne Çıktı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Alameda Research şirketi, kripto para dünyasında en aktif ve adından sık sık söz ettiren firmalar arasında yer alıyor. ABD merkezli popüler kripto para borsası FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın ortak olduğu şirketin bilançosu açıklandı. Şirketin geçtiğimiz haziran ayında 14.6 milyar dolarlık aktifi ve 7.4 milyar dolarlık borcu olduğu bildirildi. Bu verilere göre şirketin balina cüzdanında taşıdığı kripto paraların büyük bir çoğunluğunu likit olmayan Solana tabanlı tokenler oluşturdu.

Şirketin Balina Cüzdanındaki Tokenler Neler?

Sam Bankman-Fried

Sam Bankman-Fried takipçilerinin yakından bildiği Alameda Research şirketi, bilanço raporlarını açıkladı. Ticaret şirketinin zarar açıkladığı bu dönemde aynı zamanda hangi altcoin projelerine yer verdiği de ortaya çıktı. Kripto para dünyasında büyük yatırımcılardan biri olan Alameda Research, cüzdanındaki veriler dikkat çekti. Son raporlara göre şirketin kayıplarının büyük çoğunluğu likit olmayan FTT ve SOL tokenlerden oluştu.

Alameda Research bilançosunun açıklanmasından sonra şirketin ödenmemiş borçlarını gerektiğinde ödeyip ödeyemeyeceği merak konusu oldu. Şirketin mali durumunda şüphe yaratan son raporda, kripto paraların ayı piyasasında olmasının etkisine değinildi. Alameda Research balinasının cüzdanında 3.66 milyar dolarlık kiltilenmemiş FTT coinin yer aldığı belirtildi. Tüm gelişmelerle birlikte Alameda Research’ün kredi kaynakları da 292 milyon dolar kilitli FTT tokene ulaştı. ABD’nin önde gelen kripto para borsalarından FTX CEO’su Sam Bankman-Fried bir süre önce Alameda yönetiminden ayrıldığını açıklamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.