Haberler

DOGE Kurucusu Marcus Twitter’ın Sahibi Elon Musk’ı Eleştirdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük meme token Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı Billy Marcus, ünlü milyarder Elon Musk’ı topa tutmaya devam ediyor. Ünlü geliştirici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Twitter’da çok konuşulan “mavi tık” sistemini eleştirdi. Elon Musk’ın satın aldığı Twitter’da hesap doğrulaması için aylık 8 dolar ücret talep etmesi tartışmaların odağında yer almaya devam ediyor.

“Herhangi Bir Sorunu Çözmüyor”

Elon Musk Twitter 1

Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği isimlerde Billy Marcus, Twitter’daki mavi tik güncellemesinin herhangi bir soruna çözüm olmadığını söyledi: “Açık konuşacağım, bu uygulama hakkında duyduklarıma dayanarak doğrulama özelliği için 8 doların iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum. Çözmeye çalıştığı herhangi bir sorunu çözdüğünü düşünmüyorum.”

“Aylık 8 Dolar Ücret İyi Bir Fikir Değil”

DOGE geliştiricisi Marcus, önemli değişiklikleri kısa sürede hayata geçirmenin Twitter için ölümcül bir yıkım yaratabileceğini düşünüyor. Elon Musk’ın yönetime girer girmez ciddi değişiklikler yapmasını eleştiren Marcus ayrıca farklı bir işaret fikrini öne sürdü: “Ücretli bir abone olduğunuzu gösteren bir sembolün kötü bir fikir olduğunu söylemiyorum, doğrulama ile ücretli bir abone olmayı birbirine karıştırmanın akıllıca olmadığını söylüyorum.   Uygulanacaksa, doğrulama onay işaretinden farklı bir işaret olmalı ve gösterilmesi isteğe bağlı olmalıdır.” Marcus bununla birlikte Twitter’da seçili hizmetlerden yararlanan kullanıcıların para ödemesi gereken bir bölüm olmasında bir sorun görmediğini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.