Altcoin Haberleri

Google Paylaşımı SOL Coin Fiyatını Coşturdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Google, kripto paralara sıcak bakmasıyla biliniyor. Dev şirket, şu ana kadar herhangi bir projeye açık açık bir destek vermese de çeşitli ortaklık haberleriyle gündeme geliyor. Google Cloud, son paylaşımını Solana hakkında yapınca, kripto para piyasası yeniden hareketlendi. SOL coin fiyatında ciddi bir yükseliş hareketi getiren bu paylaşım, kripto para basınında da geniş yankı buldu.

Google ve Solana Ortaklığı İddiası

Google Ve Solana Ortaklığı İddiası

Google Cloud resmi Twitter hesabından atılan paylaşım kripto para topluluğundan büyük ilgi gördü. Google Cloud hesabı, paylaşıma Solana CEO’su’nu etiketleyerek “Takipçilerimize büyük haberi söylemeli miyiz?” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım sonrasında SOL coin fiyatında parabolik bir yükseliş ivmesi gündeme geldi. Altcoin piyasasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Solana ağıyla ilgili gelişmeler sadece bununla sınırlı kalmadı.

Solana Telefonları 15 Aralık’ta Geliyor

Piyasa değerine göre en değerli ilk 10 kripto para listesinde bulunan Solana, uzun zamandır geniş bir yatırımcı kitlesinden destek alıyor. Solana ağı son olarak Saga isimli cep telefonlarını piyasaya süreceğini duyurmuştu. SOL coin fiyatında yükseliş hareketleri getiren diğer haber de Solana telefonlarıyla ilgili oldu. Edinilen son bilgilere göre Solana’nın çıkaracağı Saga isimli telefonun ön üretim versiyonları 15 Aralık 2022 tarihinde geliştiricilere teslim edilecek. Geliştiricilerin çeşitli testlerden geçireceği telefonların 2023 yıl başında satışa sunulması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.