Altcoin Haberleri

Dev Kripto Para Borsası Listeleyeceği Yeni Altcoinleri Duyurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoin listeleme haberlerine bir yenisi daha eklendi. Basında geniş yankı bulan gelişme dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası Coinbase platformundan geldi. Coinbase borsası, listelemeyi planladığı bazı altcoinlerin bulunduğu yeni yol haritasını kripto para yatırımcıları ile paylaştı. Bu listede bir altcoini doğrudan alım satım platformuna çeken Coinbase borsasının duyurusu toplulukta büyük ilgi gördü.

Coinbase Hangi Altcoinleri Listeleyecek?

Coinbase

Yeni yol haritasını takipçileri ile paylaşan Coinbase borsası, şeffaflık ve bilgi simetrisi sağlamak için listelemeyi planladığı altcoinleri yayınlıyor. Borsanın son açıklamasında yol haritasına MultiversX (EGLD) altcoini eklenmesi dikkat çekti. Elrond kripto para projesinin yeniden markalanan bu proje altcoin yatırımcılarının ilgisiyle karşılandı. Elrond, sharding kullanarak yüksek işlem hızları sunmayı hedefleyen bir blockchain protokolü olarak biliniyor.

Lido DAO (LDO) Desteği Dikkat Çekti

Dev kripto para borsası Coinbase, Ethereum ağında çalışan Lido DAO (LDO) desteği ile gündeme geldi. Likidite koşulları karşılandığı takdirde borsanın muhtemelen bu akşam saatlerinde LDO coin için alım satım işlemlerini başlatması bekleniyor. Varlıkta yeterli arz sağlanınca LDO-USD paritesinde alım satım işlemleri aşamalı olarak açılacak.

Bu duyurunun ardından LDO coin fiyatındaki volatilite arttı. En büyük ikinci kripto para borsası konumunda olan Coinbase, ayrıca Japonya’daki yatırımcılara büyük bir sürpriz açıkladı. Buna göre Japon Coinbase kullanıcıları artık AVAX coin alım atım işlemlerini yapabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.