Kripto RehberEditörden Seçmeler

FLY Token Nedir? FLY Ne İşe Yarar?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FLY Token Nedir? FLY ne işe yarar? Kripto paraların popülerliğinin artmasıyla birlikte borsalara ve al-sat araçlarına duyulan ilgi oldukça arttı. Buna ek olarak, borsalara eklenen botlar aracılığı ile yapılan trade yani al-sat stratejileri her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Yanlış duymadınız! Yazılımsal algoritmalar insanların yerine al-sat hamleleri tasarlıyor. Buna örnek olarak VRM şirketi bu firmalardan biri oluyor. Bir ürünü olan Franklin yani FLY token sayesinde, token’ı bulunduran kullanıcılara özel fırsatlar sunuyor. Bu yazımızda, VRM şirketinin ürünü Franklin’in ne olduğunu ve FLY token’ının kullanım yerlerini detaylı inceleyeceğiz.

Kısaltması: FLy
Block zinciri: Ethereum
Token standardı: ERC-20
Token tipi: “Utility”, belirli bir amaca uygun token
Toplam arz: 1,700,000,000 FLY
Dolaşımda: Veri yok (10 Mayıs 2021 itibariyle)

VRM
VRM firması “Yüksek Frekanslı Trade” (HFT) fırsatı sağlayan  ve yapay zeka sayesinde kullanıcıların kripto marketlerde al-sat yapmasına imkan sağlayan bir platformdur. Peki, bu strateji nasıl belirlenmekte? Algoritmalar tarafından geliştirilmiş “sinyal” göstergelerini ele alarak, yapay zeka, kişilerin yerine kripto para alım-satımı yapıyor.

VRM firması sloganını “in data we trust” olarak belirlemiştir. Türkçe karşılığını “dataya güveniriz” olarak düşünebilirsiniz. Oldukça ilgi çekici bir slogan seçimi, çünkü bu sloganın orijinali, doların üzerinde yazan “in god we trust” ibaresine atıfta bulunmaktadır.

Fly Token Nedir? Fly Ne İşe Yarar?

FLY Token Nedir?

FLy, VRM ve Black Ocean dünyasında kullanılmak üzere oluşturulmuş ve kullanıcılarına çeşitli faydalar sağlamayı amaçlayan bir token’dır. Gelin hep beraber bu faydalara bakalım.

FLy’ı belirlenmiş piyasa yapıcı olarak likidite ve kota sağlayıcı görevlerinde aktif olarak kullanabiliyorsunuz. VRM üzerinde gerçekleşen işlemlerde FLy kullanıldığı zaman %25lik bir indirim gerçekleşiyor. FLy’ın hitap ettiği kesim; blok zinciri projelerini, al-satçıları, madencileri ve borsa dışı al-sat platformlarını içine almaktadır. Buna ek olarak, Black Ocean üzerinde yapılan işlemlerde FLy kullanılması halinde kullanıcılar daha az komisyon ücreti ödemekteler.

FLy’ın toplam arzına yazımızın başında değinmiştik. Ek olarak, projenin sitesine baktığımızda 1.700.000.000 arzı olan FLy’ın 1.170.600 kadarının token’ın değerini artırmak için yakıldığı söyleniyor.

Token ileride “stake” etmede, madencilikte ve çeşitli yatırım araçlarında kullanıma açılacak.

Black Ocean

VRM şirketinin algoritmik al-sat hamlesini geliştiren bir firma olduğundan söz etmiştik. Aslında burada bir üçgen kurulmuş durumda. Bunu VRM – Black Ocean – FLy üçgeni olarak görebilirsiniz. Black Ocean, balinalar ve geleneksel borsacılar için geliştirilmiş bir yapıdır. Diğer kripto borsalarındaki fiyatlanmanın, Black Ocean üzerindeki etkisi en aza indirilmiştir. Rakiplerine göre bir hayli kişiselleştirilmiş Black Ocean, kripto ve finans sektöründeki deneyimli grubu tarafından piyasaya sürüldü. Sadece “beyaz liste” onaylamasından geçen kişilerin kullanımına açılmaktadır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.