Haberler

FTX’i Batıran SBF Düzenleyici Kuruma Küfür Etti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas başvurusunda bulunan FTX borsasının kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF) yaptığı röportajda kullandığı ifadelerle gündem oldu. Vox muhabiri Kelsey Piper ile Twitter platformu üzerinden röportaj yapan SBF, düzenleyici kurum hakkında çok sert sözler sarf etti. Borsanın lobi çalışmaları hakkında bir soruya cevap veren Sam Bankman-Fried “Düzenleyicileri s… her şeyi daha da kötüleştiriyorlar.” şeklinde çıkıştı.

Kripto para topluluğunda bir ay öncesine kadar kahraman olarak görülen Sam Bankman-Fried, FTX iflası sonrasında tartışmaların odağı haline geldi. SBF, iflas eden FTX, FTX US ve Alameda şirketleri ile artık bir ilişkisinin kalmadığını söyledi. Röportajda iflas başvurusu için pişman olduğunu söyleyen SBF direnmeye çalışsaydı şu anda sıkıntıların yüzde 70’ini düzeltebileceğini iddia etti.

SBF 8 Milyar Dolar Toplayabilecek Mi?

Ftx Manset Scaled

SBF, borsada likidite krizine direnmek yerine dava açtığını ve sorumluların utancı yüzünden her şeyi yerle bir etmeye çalıştığını belirtti. Bir sonraki hedefini açıklayan SBF, hayatının geri kalanı için yapılacakları şöyle ifade etti: “Bir ay önce dünyanın en büyük bağış toplayıcılarından biriydim. Şimdi birinin enkazı durumdayım. Aptalca şeyler yapmak istemedim, bunun çok büyük olumsuz etkileri vardı ve bunu yapmak istemedi. Her bir bireysel karar iyi görünüyordu ve sonuna kadar toplamlarının ne kadar büyük olduğunu fark etmemiştim.” SBF’nin bu açıklamaları sosyal medyada büyük tepki topladu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.