AnalizAltcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Fiyat Analizi! Düşüş Devam Mı Edecek?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, 2021 senesinde meme kripto paraların yükselişe geçmesi ve birçok değişik formunun türemesiyle acayip bir süreçten geçiyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 28.000 dolar seviyesinden 50.000 dolara devam eden tırmanışı ile piyasayı hareketlendirdi. Birçok altcoin kayıplarını telafi etme yolunda büyük ilerleme kaydederken bu durum Dogecoin ve Shiba Inu için aynı olmadı.

Dogecoin (DOGE) Analizi!

En popüler latife kripto para Dogecoin (DOGE), bir aylık süreçte 0.34 dolara kadar tırmansa da bu seviyelerde tutunamamıştı. DOGE, mayıs ayında görülen büyük çekilmenin peşinden 0.20 dolar desteğini yitirmiş ve 0.10 dolarlık fiyat bandına gerilemişti.

Popüler kripto para, Elon Musk ve Reddit gruplarının desteğiyle büyük bir coşku yaratmış ve olanaksız görülen 0.73 dolara dokunarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Ancak yükselişin güvenle inşa edilmemiş olması düşüşün sert olmasına yol açtı. DOGE, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.28 dolardan alım satım işlemi görüyor. Uzmanlar, DOGE’un büyük bir geri çekilmeyle kan kaybedeceğini öngörüyor.

Tradingview-Coin-Turk
Tradingview-Coin-Turk

Günlük grafik verilerine nazaran RSI yansız seviyelerde seyrini sürdürürken MACD düşüş eğilimini onaylıyor. Momentum göstergesi ibrenin ayılardan yana olduğuna işaret ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yeni Bir Vurgun Vakası Daha! İşte 1 Milyar TL’lik Dogecoin Vurgunu!

Shiba Inu (SHIB) Analizi!

Kendini “Dogecoin katili” olaran tanımlayan kopya proje Shiba Inu, kısa sürede büyük ilgi görmüş ve kazançlar elde etmişti. Topluluk odaklı bir proje olan Shiba Inu, 10 Mayıs tarihinde 0.0000388 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü. ATH seviyesinden %80 uzakta olan SHIB, toparlanma evresinde zayıf performans gösteren kripto paralardan biri oldu.

SHIB, ShibaSwap ile gündeme gelse de ilgi uzun sürmedi ve topluluğun ateşi söndü. Shiba Inu, uzmanların beklentisine nazaran Dogecoin benzer şekilde dip seviyelere gerileyecek.

Tradingview-Coin-Turk
Tradingview-Coin-Turk

Shiba Inu günlük grafik verilerine nazaran RSI aşırı satım bölgesinin birazcık üstünde 44’da konumlanıyor. MACD momentumun aşağı yönlü bulunduğunu doğrularken Müthiş Osilatör göstergesi ivmeyi düşüş trendinde gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.