Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Fiyatında Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzun bir düşüş döneminin ardından Bitcoin, son 24 saat içinde  neredeyse %10 arttı ve altcoinlerin de nefes almasını sağladı. Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi şaka kripto paralar, tüm altcoinlerle birlikte şu anki yükselişten paylarını almış görünüyor.

Dogecoin (DOGE) Fiyatında Son Durum

Kripto para piyasasındaki ilk şaka kripto parası olan Dogecoin, Bu yazının yazıldığı an itibariyle  0.14 dolardan işlem görüyor ve 0.15 dolarlık kritik direnci kırmaya çalışıyor. Son 24 saatte %6’dan fazla değer kazanan DOGE’nin 0.15 doları kırması durumunda ciddi bir yükseliş yaşaması bekleniyor.

Dogecoin (Doge) Fiyat Grafiği
Dogecoin (Doge) Fiyat Grafiği

Dogecoin‘in 0.15 doları kırdığında ilk hedefinin 0.20 dolar olması bekleniyor. Dogecoin kurucusu Billy Markus, kripto para biriminin şu anda kritik bir eşikte olduğunu ve bir yükseliş trendine girmiş olduğunu iddia ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Doge-Shiba
Doge-Shiba

Shiba Inu (SHIB) Fiyatında Son Durum

Son 24 saatte, piyasa değerine göre en büyük şaka kripto para birimi olan SHIB, %10’dan fazla artışla Dogecoin’i oran açısından yendi. Yazı yazılırken 0.000023 dolardan işlem gören Shiba Inu‘nun yükseliş trendine başladığı düşünülüyor.

Shiba Inu (Shib) Fiyat Grafiği
Shiba Inu (Shib) Fiyat Grafiği

Her iki meme tokeninin de düşük seviyelerinden önemli kazanımlar elde etmesine rağmen, hala tüm zamanların en yüksek seviyelerinin önemli ölçüde altındalar. Ancak, piyasa düşmeye devam ederse, şaka kripto paraların da onunla birlikte gideceğini hatırlamakta fayda var.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.