Metaverse HaberleriHaberler

Bu Gelişmeler Decentraland (MANA) Fiyatını Uçuşa Geçirebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse’de her zaman yenilik yapmanın yeni yollarını arayan Decentraland; My Store özelliği ile metaverse’de moda defilesine ev sahipliği yapmak istiyor.

Decentraland (MANA), 2017 yılında blockchain teknolojisi ile günlük etkileşimlerimize benzeyen bir ekosistem geliştirmeye başladı. Bu, şu anda Metaverse olarak anılıyor ve en çok tartışılan teknolojik kavramlardan biri haline gelmiş durumda.

Fed faiz kararı, kripto piyasasının geri kalanı gibi Decentraland’ı ve ekosisteminin yerel kripto parası MANA fiyatı da olumsuz etkiledi. Buna rağmen, MANA 22 Ocak’ta 1,74 dolara kadar düştükten sonraki iki hafta içinde %33’e kadar büyük bir toparlanma kaydetti. Decentraland, 5.5 milyar dolarlık piyasa değeri ile en değerli 29. kripto para birimidir.

Decentraland My Store
Decentraland My Store

Dev Yatırımcılardan Destek

Decentraland, Microsoft’un açık kaynak projesinin geliştirilmesine 69 milyon dolar katkıda bulunmasıyla büyük yatırımcıların dikkatini çekiyor. Örneğin Tennis Australia, Avustralya Açık tenis yarışmasında Decentraland ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğiyle, izleyicilere, Melbourne Park’ın seçkin bölümlerinin Metaverse’de yaratılmış halini sundular.

Decentraland
Decentraland

Birçok Endüstri Birçok Yenilik!

Decentraland ekibi, sanal işletmeye müşterilerin avatar, biyografi açıklaması ve sosyal medya bağlantıları dahil olmak üzere mağaza temasının görünümünü değiştirmelerine olanak tanıyan bir “My Store” özelliği ekledi. Decentraland ekibi, My Store’u başlatmadan hemen önce platforma telif ücreti ekledi. Kullanıcılar ise NFT’leri ile yaptıkları tüm işlemler için telif hakkı vermeye başladılar.

Metaverse’in pek çok alanında yer alan Decentraland, ilk Metaverse Moda Haftası‘nın 24 Mart’ta gerçekleşeceğini duyurdu. Dört gün sürecek etkinliğe dünyaca ünlü onlarca markanın katılması bekleniyor. Ziyaretçiler defileleri sanal olarak deneyimleyebilecek, marka sponsorluğundaki after partilerinde canlı müzik dinleyebilecek ve doğrudan podyum avatarlarından dijital giysi NFT’leri satın alıp giyebilecekler.

Buna ek olarak, Decentraland ekibi, kullanıcıların NFT’lerini Decentraland’de giyilebilir olarak görmelerini sağlayacak ve metaverse deneyimini geliştirecek bir DAO geliştiriyor. Decentraland ayrıca Windows, Linux ve Mac için yeni bir masaüstü istemcisinin yanı sıra bir mobil uygulama geliştirmek istiyor. Kullanıcılar, uygulamalar sayesinde Decentraland Metaverse‘e yeni yollarla girip etkileşimde bulunabilecekler. Ekip bu yılın ikinci yarısında, metaverse deneyimini ve performansını iyileştirmek için bir beta VR istemcisi yayınlamayı planlıyor.

Decentraland, kullanıcı katılımı açısından en büyük topluluk ve dApps olarak geliştirilen kripto projeleri arasında en büyüğü olarak düşünülüyor. Bunun dışında Decentraland’in 506 bin Twitter takipçisi, 150,1 bin Discord kullanıcısı ve 16,5 bin Telegram abonesi bulunuyor.

Bu makaledeki bilgiler yatırım tavsiyesi olarak kullanılması amaçlanmamıştır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek düzeyde volatilite ve bunun sonucunda risk taşıdığının farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yürütmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.