Haberler

Near Foundation Kurumsal Yatırımcıları için FireBlocks ile Ortaklık Kurdu!

FireBlocks, merkezileştirilmiş takas saklama ve transfer hizmetleri sunuyor. Çok sayıda borsayı içeren girişim, Near ile yaptığı anlaşma sayesinde şimdi başarılı bir şekilde bir müşteri daha ekledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Near Foundation kurumsal yatırımcıları için FireBlocks ile ortaklık kurdu. Fireblocks’un NEAR ile son entegrasyonu sayesinde kurumsal kullanıcılar artık NEAR Protokolünün Sharded Proof of Stake Blockchain ağına güvenli bir şekilde erişebilecek.

Near’ın Kurumsal Yatırımcıları FireBlocks’un Saklama Hizmetlerinden Yararlanacak

FireBlocks, merkezileştirilmiş takas saklama ve transfer hizmetleri sunuyor. Çok sayıda borsayı içeren girişim, Near ile yaptığı anlaşma sayesinde şimdi başarılı bir şekilde bir müşteri daha ekledi. 1.300’den fazla banka, hedge fon ve finans kuruluşunun kullandığı inisiyatifin şu ana kadar toplamda 3 trilyon dolara yakın güvenli transfer yaptığı biliniyor.

Near’ın resmi blog sitesinde yer alan bilgileri okuduğumuzda Near entegrasyonunun kurumsal kullanıcıları hedef aldığını görebiliyoruz.

FireBlocks CEO’su Michael Shaulov konu hakkında konuştu ve şunları söyledi:

Büyük Blockchain ekosistemlerinde, DeFi’a erişme konusundaki kurumsal iştah giderek artıyor. Fireblocks’un NEAR ile yaptığı yeni entegrasyon, kurumsal müşterilerin, DeFi ve Web3 uygulamalarda destek olmamıza olanak sağlayacak. Kripto ürünleri oluşturmak ve bunlara erişmek için en güvenli platform olarak yol göstermeye devam etmeyi umuyoruz

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.