Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Kurucu Ortağından DOGE’yi Yükseltecek Öneriler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Çok değil bundan birkaç ay önce en çok konuşulan kripto para birimi Dogecoin, son zamandalrda düşüş trendinden kurtulamıyor. Dogecoin, benimsenmesini çoğaltmak ve tekrardan ön plana çıkmak adına girişimlerini sürdürüyor. DOGE kurucu ortaklarından Billy Markus, popüler şaka kripto paranın daha yaygın kullanımı ve kullanıcı kazanımı için iki öneride bulundu.

Dogecoin’in İhtiyaç Duyduğu Gelişmeler!

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Dogecoin yükselişini tetikleyecek iki mühim noktayı işaret etti. Markus’a bakılırsa Dogecoin’in NFT‘lere ve ETH köprüsüne ihtiyacı var. Kurucu ortak, Dogecoin ile Ethereum arasındaki köprü tamamlandığında popüler kripto paranın düzey atlayacağını belirtti.

İkinci olarak ise popüler kripto para biriminin Opensea örneğindeki NFT pazar bölgeleri şeklinde ödeme yöntemi olarak Ethereum ile uyumlu DOGE kabul eden platforma ihtiyacı var. Mevcut dönemde NFT sektörü inanılmaz bir ilgiyle karşı karşıya ve yüksek talep görüyor. Markus, NFT alımları için DOGE kullanmanın popüler kripto parayı yüksek faydaya sahip bir varlık haline dönüştüreceğini aktardı.

Vitalik Buterin Detayı

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Dogecoin’in PoS konsensüsüne geçmesini umut ediyor. Medyaya yansıyan bilgilere bakılırsa 2 Eylül tarihinde Buterin, Dogecoin‘in hisse kanıtı (PoS) konsensüs algoritmasını geçmesini umduğunu belirtmişti. Bunun gerçekleşmesi için ise Ethereum kodlarını kullanın önerisi gelmişti.

Dogecoin hali hazırda Proof of Work (iş kanıtı) algoritmasını kullanıyor. Vitalik Buterin, Dogecoin kurucu ortaklarının DOGE ihracını “küresel kamu mallarını finanse eden” bir tür DAO’ya entegre etmesini dile getirdi. Buterin bu adımın sağlıklık değerler sistemine oldukça iyi bir giriş olacağını altını çizdi.

Vitalik Buterin, Dogecoin Vakfı‘na katılmıştı. Bu hamlenin peşinden Ethereum kurucu ortağının babası Dmitry Buterin, yönetim kurulunda Vitalik’in bulunmasını DOGE için bulunmaz bir fırsat bulunduğunu aktarmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.