Bitcoin HaberleriHaberler

Binance Borsasına Yüklü Miktarda Bitcoin (BTC) Taşındı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası yaklaşık 1 haftadır yaralarını sarmaya çalışsa da bunda çok başarılı olamamıştı. 50.000 dolar seviyelerinden 40.000 dolar seviyelerine gerileye lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), gün içinde 43.794 dolara dokunarak yükseliş eğilimi kazanmıştır. Bitcoin boğaları, en popüler kripto para birimini 40.000 doların üstünde tutma girişimlerini sürdürse de balina aktiviteleri dünden bu yana önemli derecede arttı. Blockchain ekranı Whale Alert‘ten edinilen verilere göre Binance borsasına yüklü Bitcoin transferi gerçekleşti.

Binance ve Coinbase’e Yüklü Transfer

En popüler Blockchain ekranı Whale Alert, Xapo cüzdanından işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e 5.000 Bitcoin aktarma edildiğini kaydetti. İşlemin fiat para birimi cinsinden değeri ise 206 milyon dolar seviyelerinde. Bununla birlikte bir başka transferde 500 Bitcoin bilinmeyen bir cüzdandan Coinbase’e taşındı.

BTC borsa arzındaki son artış önde gelen borsaların geçtiğimiz hafta mühim çıkışlar görmesinin arkasından sürpriz oldu. Geçtiğimiz hafta Bitcoin borsa arz oranı 2 yıldan fazla bir sürenin en düşük seviyesine ulaşmıştı. Son borsa girişleri, balinaların aktarma moelinde bir değişim bulunduğunu gösteriyor.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” date_format=”custom” date_format_custom=”30/09/2021″ newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”9515″ scheme=”alt”]

Bitcoin Fiyatı Hangi Yöne Gidecek?

Fiyat açısında BTC mevcut durumda 820 milyar dolardan fazla piyasa kıymeti ile 42.900 doların üstünde işlem görüyor. Bitcoin ağ etkinliğinin ve gelecek fiyat beklentilerinin temel göstergelerinden biri BTC dolaşımıdır. Kripto analitik platformu Santiment’e göre BTC dolaşımı 2021 Temmuz ayının sonundan bu yana en yüksek seviyeyi görmüş oldu. Santiment, mühim verileri paylaşarak şunları kaydetti:

Bitcoin’in dolaşımı gelecekteki piyasa fiyat artışına dair en temel göstergelerden biridir. Son 3 günde BTC, ağda dolaşan ortalama 189.2k benzersiz token ile Temmuz ayının sonundan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.