HaberlerAltcoin Haberleri

Floki Inu (FLOKI), Bundesliga Deviyle Anlaşmaya Vardı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para birimlerinden olan Floki Inu (FLOKI),  Twitter üzerinden açıklanan duyuruya göre Bundesliga devi Bayer Leverkusen anlaşmaya vardı.

Floki Inu, Bayer Leverkusen İle Reklam Anlaşması Yaptı!

Yapılan anlaşmaya göre Bundesliga’nın köklü futbol takımlarından biri olan Bayer Leverkusen, formasında FLOKI logosunu taşıyacak. Floki Inu, meme coin kategorisinde Dogecoin ve Shiba Inu’dan sonra üçüncülük için mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor.

Hype tabanlı bir kripto para olan Floki Inu, prestijli reklam çalışmaları yaparak bilinirliğini arttırmayı hedefliyor.  Git gide popülaritesi artan Floki Inu, yapılan reklam çalışmalarının meyvesini almışa benziyor. Popüler şaka kripto para Floki Inu (FLOKI), dünyanın en çok izlenen futbol liglerinden biri olan Bundesliga’da boy göstererek ilgi çekmeye çalışacak.

Floki Inu, geçtiğimiz dönemde Londra’da otobüs, tramvay ve metro hatlarındaki reklamıyla ön plana çıkmıştı. Ancak reklam hizmeti veren şirket, daha sonra Floki reklamları nedeniyle soruşturma altına alınmıştı. FLOKI, daha önce küçük ölçekli futbol kulüplerinde boy göstermişti ancak Bayer Leverkusen, bu alanda önemli bir adımı temsil ediyor.

FLOKI Fiyatında Güncel Durum

FLOKI fiyatı, son 24 saatlik zaman diliminde %9’un üzerinde artarak 0.000198 dolara kadar yükseldi. Günlük işlem hacminde ise %60’ın üzerinde artışlar kaydedildi. FLOKI, Dogecoin ve Shiba Inu’nun meme coin kategorisini domine etmesine aldırmayarak ilk üçteki yerini sağlama almak istiyor.

Floki
Floki

FLOKI, yaklaşık bir ay önce 0.0003437 dolara dokunarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. FLOKI, ATH seviyesinin %41 uzağında işlem görürken reklam çalışmalarının yoğunluğu popüler kripto paranın momentum arayışına cevap aramaya devam etmektedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.