Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Yatırımcılarını Sevindiren Gelişme: Elon Musk, Bu Hafta Twitter’ı Satın Alabilir!

The Wall Street Journal haberine göre, en popüler meme coin olan Dogecoin (DOGE)  destekçisi Elon Musk, bu hafta Twitter'ı satın alabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

The Wall Street Journal tarafından yayınlanan bir habere göre Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, bu hafta sosyal medya devi Twitter ile bir sözleşme imzalama yolunda ilerliyor.

Elon Musk Twitter’ı Satın Mı Alıyor?

Popüler sosyal medya şirketi Twitter’ı bu ayın başlarında 43 milyar dolara özel hale getirme teklifini açıklayan milyarder işadamı Elon Musk yeniden gündeme düştü.

Musk, teklifinden o kadar emindi ki, duyurudan birkaç gün önce popüler sosyal medya platformundaki hisselerin %9’undan fazlasını satın aldı. Bu haberin ardından basında çıkan ilk haberlere göre Elon Musk, Twitter yönetim kuruluna katılma teklifini de kabul etti.

Elon Musk Twitter'I Satın Mı Alıyor?
Elon Musk Twitter’I Satın Mı Alıyor?

Tesla ve SpaceX CEO’sunun baskısı nedeniyle hissedarların şirketin anlaşmaya bir şans daha vermeye karar verdiği bildirildi.

Perşembe günü ilk çeyrek kazançlarını açıklamadan önce, Twitter’ın tutumunu onaylaması muhtemel görünüyor. Cuma günü Musk ile görüşmesinin ardından şirketin bazı hissedarları ünlü CEO’nun arkasında toplandı.

Bununla birlikte, bu anlaşmanın gerçekleşmeme ihtimalinin hala olduğunu belirtmekte fayda var. Rapora göre, satın alma işleminin tamamlanabilmesi için bazı sorunların çözülmesi gerekiyor.

Dogecoin Fiyatı Yükselişe Geçer mi?

Elon Musk, önde gelen sosyal medya platformu Twitter’ı satın almakta başarılı olursa, Dogecoin‘in (DOGE) fiyatı fırlayabilir. Öyle ki Musk’ın şirketi satın almasının bir parçası olarak Twitter ile Dogecoin ile ilgili birkaç bağlantı yapması bekleniyor.

Sonuç olarak, gelecek haberlerle birlikte popüler şaka kripto para birimi Dogecoin’in (DOGE) yukarı doğru hareket etmesi ve hızla yükselmesi bekleniyor.

CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin (DOGE), son 24 saatte %4,12 düşüşle yazı yazılırken hala 0.1288$’dan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.