HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Bitcoin ve Altcoinlerde Güncel Durum Ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) fiyatı, anlık olarak yaklaşık 29.365 dolar seviyesinden alıcı buluyor ve günlük kapanış 29.400 dolar civarında gerçekleşiyor.

Son birkaç aydır, yatırımcılar düşük volatilite ile karşı karşıya kaldılar. Ancak Bitcoin, son zamanlarda 29.500, 29.700 ve 29.951 dolar seviyelerini geri almakta zorlanarak düşüş eğilimini sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde büyük bir talep artışı olmadığı sürece fiyatın aşağı yönlü hareket edeceği düşünülüyor. Son 30.200 dolar denemesi, satıcılar için bir likidite avına dönüşmüş durumda. Fiyattaki hafif dalgalanmaya karşılık, satıcılar önemli miktarda Bitcoin’i borsalara aktarmış durumda. Bu da, yatırımcıların hala risk almaktan çekindiğini gösteren çeşitli belirsizlikler nedeniyle ortaya çıkmış bir durum. Yatırımcılar, Binance borsasına açılacak olan bir dava veya beklenmedik bir durum gibi etkenlere karşı dikkatli olmayı tercih ediyorlar.

Bitcoin Ve Altcoin
Bitcoin Ve Altcoinlerde Güncel Durum Ne? 3

BTC için beklenti, 28.800 ve 28.300 doların ardından 27.500 ve 26.500 dolar seviyelerine doğru bir düşüş yaşanabilir. Uzmanlar, fiyatın yıl sonuna kadar 25.000 doları test edebileceğini düşünüyorlar. Eğer bu senaryo gerçekleşirse, altcoin yatırımcıları büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirler. Kümülatif hacim 16,1 milyar dolara kadar düşmüş durumda. BTC işlem hacmi 6,1 milyar dolarda kalırken, ETH 2,1 milyar dolar bölgesinde seyrediyor. Bu hacimler, yatırımcıların büyük bir kısmının piyasadan net biçimde uzaklaştığını göstermektedir.

En büyük 100 kripto para arasında, RUNE, TON ve PEPE kazanç bakımından lider konumda bulunuyor. Pazar sabahında yatırımcılar için sürpriz bir durum yok. Piyasalar halen durgun ve fiyatlar dar aralıkta işlem görüyor. Ancak, bu durgun dönemlerin ardından yüksek volatilite dönemleri yaşandığı unutulmamalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.