Haberler

Coinbase CEO’su Brian Armstrong: Kripto Para Kullanıcı Beş Kat Artabilir!

Coinbase CEO'su ve kurucu ortağı Brian Armstrong'a göre, önümüzdeki 10-20 yıl içinde, kripto para dünyasına dahil olan insan sayısında muazzam bir büyüme olabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase CEO’su ve kurucu ortağı Brian Armstrong‘a göre, önümüzdeki 10-20 yıl içinde, kripto para dünyasına dahil olan insan sayısında muazzam bir büyüme olabilir.

Brian Armstrong: “Kripto Kullanıcısında 5 Kat Artış Yaşanacak”

Kripto para piyasasının 2022’nin başından beri düşüş eğiliminde olmasına rağmen, Armstrong piyasanın yenilik ve gelişmeye devam edeceğine inanıyor. Armstrong, bir konferansta konuşurken on yıl içinde bir milyar insanın dijital varlık ekosistemine gireceğini tahmin ederek şunları söyledi:

10-20 yıl içinde kripto ekonomisinin önemli miktarda GSYİH oluşturacağına inanıyorum.

2021’in ilk altı ayında kripto piyasasında aktif olan kişi sayısı iki katından fazla artarak 220 milyonu aştı.

Ark Invest CEO’su Cathie Wood da katıldığı bir konferansta konuştu. Wood, parasal işletmelerin DeFi sektörünü benimsememeleri halinde kalifiye eleman kaybedebileceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

DeFi ve yeni nesil internet söz konusu olduğunda birçok finans şirketinin yeteneklerini kriptoya kaptırdığını görüyoruz. Sonuç olarak, dikkatli davranmaları gerekir, yoksa içi boşalır.

Coinbase Ve Kripto Çalışmaları
Coinbase Ve Kripto Çalışmaları

Coinbase ve Kripto Çalışmaları

Bir kripto para borsası olan Coinbase, Mart ayında NFT platformunun “yakında” açılacağını belirtmişti. Belirli bir tarih belirtilmemiş olsa da, bekleme listesine 2,5 milyondan fazla Coinbase kullanıcısı katıldı.

Coinbase, Nisan ayında Türkiye’nin kripto para borsası BtcTurk‘u satın alma planını açıkladı. Taraflar, 3.2 milyar dolarlık bir anlaşma üzerinde anlaşmak için el sıkıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.