Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Dünyaca Ünlü Müzisyen Ariana Grande Bağış Kampanyasına Kriptoyu Ekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyaca ünlü müzisyen ariana grande bağış kampanyasına kriptoyu ekliyor. Ariana Grande’nin bağış toplama platformu Pledge, STK’ların Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve Tether (USDT) (USDT) dahil olmak üzere 130’dan fazla kripto para biriminde kripto bağışlarını kabul etmesine olanak tanıyan PledgeCrypto’yu başlattı.

Dünyaca ünlü  müzisyen, önde gelen trans hakları savunucusu ve kendi bağış toplama kurumu Protect and Defend Trans Youth Fund’ın kurucusu olan Ariana Grande, LGBTQ transseksüel hakları örgütleri için fon toplamak amacıyla Pledge ile ortaklık kuruyor. Sanatçı, organizasyona 1,5 milyon dolara kadar bağışta bulundu.

Pledge, Kripto Bağışlarını Kabul Edeceğini Duyurdu

 Dünyaca Ünlü Müzisyen Ariana Grande Bağış Kampanyasına Kriptoyu Ekliyor!
Dünyaca Ünlü Müzisyen Ariana Grande Bağış Kampanyasına Kriptoyu Ekliyor!

PledgeCrypto, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) (USDT) dahil olmak üzere 130’dan fazla kripto para birimini bağış olarak kabul edecek.

PledgeCrypto, bu kuruluşlara fon sağlayan tamamen entegre ve bağımsız bir itibari para ve kripto para verme platformudur. Şirkete göre PledgeCrypto herhangi bir teknik bilgi, kripto cüzdan deneyimi veya Müşteri Tanı belgeleri gerektirmediği söylendi.

Pledge CEO’su James Citron’a göre, dünya çapında yaklaşık 300 milyon insan kripto para birimine sahip ve amaçlarına bağış yapmayı planlıyor.

Pledge Crypto’nun ortakları arasında The Boys and Girls Club of Metro Los Angeles, Big Brothers and Big Sisters of Los Angeles, Streetcode Academy, Worthy of Love, Safe Place for Youth, CoachArt, Goodie Nation ve Taraji P Henson’ın kampanyası yer alıyor.

BM İklim Nötr Girişimi aracılığıyla, Pledge ayrıca her kripto transfer işleminin doğrulanmış karbon denkleştirme programlarına katkıda bulunmasına izin vererek kripto para madenciliği ve transferlerinin çevresel etkisini azaltan bir sistem kurdu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.