Bitcoin Haberleri

Ark Invest eski yöneticisi Bitcoin konusunda uyardı: Bu fiyat sıkışıklığının sonu patlamayla bitebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları uzun bir süredir düşüş eğiliminde ve piyasa geneline bakıldığında, Bitcoin (BTC) de dahil olmak üzere neredeyse tüm önde gelen kripto para birimlerinin bir süredir ciddi bir fiyat sıkışıklığı yaşadıkları görülüyor. Yaşanan bu fiyat sıkışıklığını ele alan Ark Invest kripto bölümü eski yöneticisi Chris Burniske, yaşanan bu sıkışıklık sonra bir kripto para patlamasının şaşırtıcı olmayacağını öne sürdü.

“FİYAT PATLAMASI ŞAŞIRTICI OLMAZ”

Chris Burniske

10 Ekim Pazartesi günü Twitter üzerinden konuya ilişkin fikirlerini dile getiren Chris Burniske, piyasanın ünlü kripto para ekonomistlerinden Cobie’nin paylaşımına ithafta bulunarak yorumlarını paylaştı. Cobie söz konusu paylaşımında, “Neredeyse bir aydır fiyat mumları yatay devam ediyor” ifadelerini kullanmıştı. Buradan yola çıkan Burniske, fiyatların yüksek hacimle dar aralıklar arasında gidip geldiğini ifade etti ve piyasada kısa bir süre sonra belirli bir yöne doğru patlama yaşanmasının şaşırtıcı olmayacağını iddia etti.

YÜKSEK HACİMDE FİYAT SIKIŞIKLIĞI NE ANLAMA GELİYOR?

Piyasa genelinde analistler, yaşanan bu tür fiyat sıkışıklıklarını balina hareketleri ile ilişkilendirebiliyor. Analistlere göre fiyatların yüksek hacimlerle uzun süreler belli bir aralıkta sıkışması, balinaların satış veya alış süreci olabileceğini gösteriyor. Bu nedenle de balinaların fiyat üzerindeki baskıyı kaldırmasıyla birlikte bu sıkışıklık ilerleyen günlerde Burniske’ye göre aşağı ya da yukarı yönlü bir patlamaya neden olabilir. Öte yandan bazı analistler, bu sıkışıklığın bir süre daha devam edebileceği iddiasında bulunuyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.